wally_gatter Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Salutare lume De curand mi s-a defectat portscula (mandrina nu e ca am incercat cu nea gugal sa caut) la un ciocan rotopercutor marca Titan (nu-i cine stie ce), am pierdut piesele de fixare ale sculei, avea un inel de fixare, de fapt cam tot ansamblul de prindere s-a pierdut, am ramas doar cu piesa cea mai mare , dar ce este mai important lipseste. Aveti idee de unde pot cumpara un intreg ansamblul asta de prindere? Am inteles ca ar potrivi cam toate intre ele. Am incercat la o groaza de magazine online si nu gasesc nicaieri ansamblul respectiv. Link spre comentariu
draku Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Eu, sincer, ma indoiesc ca se potrivesc toate.... Pe boschtoolservice ai incercat sa cauti? Ca de ex: https://www.boschtoolservice.com/ro/ro/boschprof/spareparts/ciocan-rotopercutor-gbh-8-45-dv-3611B65000 Macar sa te edifici daca sunt la fel.... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 21, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2022 Din ce am vazut la Bosch, arata nitel diferit, nu sunt sigur ca potrivesc. Plus ca e ditamai ansamblul de piese acolo ... si cum nu prea ma pricep.. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Ia altă scula, oricum e mai ieftină decât piesele alea de Bosch. Eventual una defecta din târg furata de pe santier Link spre comentariu
draku Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Afla unde se face service-ul la sculele Titan si fa o vizita acolo.... E imposibil sa nu gasesti piesele care te intereseaza, sh.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum