Vizitator pitchblack Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Am o orga de lumini Baneasa I.P.R.S. DE 3X200. Are intrare de linie dar daca o pun la o placa audio de calc...nu face mare lucru.E tensiunea prea mica...Ce preamplif ar trebui sa fac pt ea? Ce tensiune i trebuie pe intrarea de semnal?. Ar fi bun un TDA 2005 ? Link spre comentariu
Nemesis Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 De ce sa pui un amplificator de putere cand mai simplu poti sa faci un amplificator in clasa A cu un tranzistor ?Poti sa faci si cu un operational (care vrei tu) . Chiar daca nu stii/stiu tensiunea necesara la intrare modifici treptat (in sens crescator) amplificarea amplificatorului de intrare pana cand orga va fi gadilata cum iti place tie . Link spre comentariu
Vizitator pitchblack Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 ziceam de tda 2005 ca am un kit mono facut deja...dar nu am incercat sa-l pun...ai cumva o schema cu ceva ce mi-ai recomanda? Link spre comentariu
Nemesis Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Poti sa pui si TDA2005 daca tot il ai insa ar fi ca si cum ti-ai taia unghiile cu patentul cand de fapt ar merge f bine si cu unghiera :smt003 . Pai nu stii cum arata o schema de amplificator cu un operational sau o schema in clasa A cu un tranzistor ? Uite c-am mazgalit eu una. Eu am pus pinii pt tl072 (pt amplificatorul 1) insa tu poti sa pui ce alt operational vrei numai sa vezi ca la altele sunt altfel dispusi pinii .Later edit . Am corectat o greseala in desen (punctul comun al rez de 47k din desenul al doilea era legat la intrarea neinversoare ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum