Vizitator Paul_inu Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 cum pot sti daca un neon e ars sau nu? Link spre comentariu
ranga Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 masori continuitatea filamentelor cu un ohmetru pe rand intre cei 2 pini de la fiecare capat! Link spre comentariu
tiristor Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Iar daca nu -s intrerupte dar ii negru la capete atunci ii dus,sau e fisurat la filament. Link spre comentariu
ranga Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Cauta pe gugal ... Eu am gasit undeva cum se pot folosi tubuyrile de neon chiar si intrerupte! Erau cumva armate capacitiv si foloseau doar unul din cei doi pini de la fiecare capat! Durata de viata creste astfel de vre-o 10 ori.OT: daca sunt inegrite atunci sunt uzate, nu neaparat si arse. Schimba starterul cu unul nou si s-ar putea sa-ti mearga. Link spre comentariu
dj fratisu Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 cred ca mai conteaza si gazul din interior... Link spre comentariu
Vizitator hodor zoltan Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 cum pot sti daca un neon e ars sau nu?pur si simplu vezi daca filamentul e rupt se poate masura Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum