Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioni sah

dumitrumy

Postări Recomandate

Salut, nu am avut de lucru si i-am invatat pe copilasii din parc jocul de "dame" (doar cu pioni). Acum nu mai scap de ei. Fiind multi si energici, in curand sigur voi ramane fara cativa pioni. Daca are cineva posibilitatea sa manufactureze niste pioni (sau ceva apropiat, cu manopera mai mica cum ar fi 3 trepte cilindrice) sa ma contacteze in privat. Max 40 buc iar inaltimea poate fi chiar max 4 cm. Bucurestiul m-ar avantaja cu lipsa plata transport. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dumitrumy

3

• validae

1

• dan cod

1

• zvonacfirst

1

Top autori în acest subiect

Damele se jucau din ce-mi amintesc cu puluri de table, deci nu trebuie musai pioni de şah.Dacă găsiţi două  seturi de discuri egale şi colorate diferit, nu mai aveţi nevoie de pioni.E şi mai simplu, puteţi folosi de exemplu capace de PET-uri în două culori....sau ceva de genul:

https://www.emag.ro/set-piese-si-zaruri-pentru-table-decorcasa-8946/pd/DCMTG8BBM/?cmpid=87025&gclid=CjwKCAjwtcCVBhA0EiwAT1fY70NKjP6cdsAS3jtu13wEzaBgWFDMoo1og0jxBAPCslNBgIyxv2Ds-BoCpyYQAvD_BwE

Link spre comentariu

Cel mai mic jucator are 5 ani, trebuie sa-i atragi cu un pic de confort. Si asa sunt agitati, pulurile sunt mici iar cu capacele cred ca ii pierzi. 

Link spre comentariu
Acum 18 minute, dumitrumy a spus:

Cel mai mic jucator are 5 ani, trebuie sa-i atragi cu un pic de confort. Si asa sunt agitati, pulurile sunt mici iar cu capacele cred ca ii pierzi. 

Așa ceva ar fi ok? 

Screenshot-20220621-112634.jpg

Link spre comentariu

Încercați să le stimulați și curiozitatea spre electronică folosind niște condensatoare electrolitice cu dimensiunile potrivite. 

Știu că va fi greu să găsiți pe rafturile dvs exact culorile necesare, să fie identice ca și capsulă și un număr suficient, dar poate punem mâna de la mâna. 

Link spre comentariu

REZOLVAT: am primit de la un var un set incomplet dar suficient pt dame. Plus ca mai am o promisiune pt alt set asemanator.

sah11.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări