Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema DVD/RW....

ddeliciu

Postări Recomandate

Vizitator tavi83

heyy careva bazat nu face un tutorial ..nu neparat video..poate si poze:d cum sa maresti puterea diodei laser..de la CD /dvd ? mai demutl ..2001 ( de nu mai in paleolitic) aveam un pc cu SCSI :d si avea CD pe SCSI ...dupa un timp s a dus dioda respectiva ( parc asa ii zice) si prin ceva cunoscuti am dat de unu care a facut shmenu ala...si a mai mers vreo 5 luni....sunt ff curios cum se face amplificarea respectiva..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

5

• matzah

3

• sorinpavel

2

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

heyy careva bazat nu face un tutorial ..nu neparat video..poate si poze:d cum sa maresti puterea diodei laser..de la CD /dvd ? mai demutl ..2001 ( de nu mai in paleolitic) aveam un pc cu SCSI :d si avea CD pe SCSI ...dupa un timp s a dus dioda respectiva ( parc asa ii zice) si prin ceva cunoscuti am dat de unu care a facut shmenu ala...si a mai mers vreo 5 luni....sunt ff curios cum se face amplificarea respectiva..

Prietene suntem in 2010 si "shmenul" ala nu se merita acum cand un DVD-RW este in jur de 100ron( a umblat in semireglabili si a marit putin puterea de emisie. cati bani ai dat?)
Link spre comentariu
Vizitator tavi83

bah frati ' de curios cum se face.. am intrebat... daca tot suntem pe forumul electronistilor.....evident ca acum.... un dvd rw arde peste 1500 bucati si tot mai merge..cat m a costat atunci shmenaria aia..tin minte ca nu mult vreo 10-20 lei..iar un cd rom era vreo..150 lei...( cred)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări