poplex22 Postat Iunie 24, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2022 vedeti tocmai asta-i problema , nu vad de ce s-ar strica electronica din interior, care oricum functioneaza pe 5vcc, mai degraba mecanica actionata hidraulic ! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 24, 2022 Partajează Postat Iunie 24, 2022 Orice se poate strica. Iar mecanica actionata hidraulicpoate fi chiar foarte fiabila in unele cazuri. In fine, atunci scoate banul gros si cumpara unul nou si gata. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Iunie 25, 2022 Partajează Postat Iunie 25, 2022 Dati-mi va rog adresa, am eu DL-DW 11 , de la o masina model mai vechi . Ar trebui sa functioneze daca de acolo este problema. Trimit presostatul doar prin posta , daca va este de folos mai discutam , daca nu il trimite-ti inapoi . (totusi nu ati facut programul test , am patit la aceste masini sa afiseze alte erori dupa efectuarea programului test.) Link spre comentariu
poplex22 Postat Iunie 26, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2022 va multumesc pt. sprijinul dvs., intre timp clientul s-a cumparat alta masina si cea de fata a dat-o sau o da (n-am inteles prea bine !) la magazin pe programul rabla ?!, asta este " clientul nostru, stapinul nostru " din pacate !, cu stima Link spre comentariu
poplex22 Postat Iunie 26, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2022 am incercat sa execut programul test din manualul gasit pe net dar nu reusesc, nu face nimic ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum