Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Dumneata poti sa folosesti ce doresti-unde doresti..., eu am dat un principiu si nu o prostie ca a dumneata sau a cui o fi download/file.php?id=53573&mode=view care se mai pretindea si de 40W fara curenti de grila GM70-SE... . Pentru cultura generala a dumneata sa stii ca tuburile alea 6p6s sint in clasaA aici download/file.php?id=53620&mode=view ( oricum asa se reprezinta o schema de principiu ,Nu caricaturi facute cu pixul ...)Miroase a cultul personalitatii....asta reiese si din fundalul schemei dumitale ...poti sa stai linistit nu o sa-ti fure nimeni proiectul cu atit mai putin eu pt simplul motiv ca nu e in PURE CLASS A....pe cine vrei dta sa pacalesti..!? Nu intele indirjirea asta sa demonstrezi .....ca nu ajunge nimeni la nasul d'tale....ce raport ai d-ta cu forumisti...mmmm? nu uita ca suntem colegi si nu ce-ti imaginezi d-ta ....nu trebuie sa stea nimeni cu miinile la spate in fata dumitale....incearca sa cobori din locul asta imaginar si incearca sa porti un dialog civilizat ASTA E SPIRITUL SI MENIREA ACESTUI FORUM... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Nu_mi spune mie domnule povesti ,spunele cui vrei ...si invata ce inseamna clasaA ,cum poti sa sutii ca aici 6p6s download/file.php?id=53620&mode=view nu avem de_a face cu clasaA ,stii dumneata cum este PSF acelor tuburi 6P6S ?! si cit este modulatia de curent ?! ,de unde rezulta ?!. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Nu_mi spune mie domnule povesti ,spunele cui vrei ...si invata ce inseamna clasaA.SRPP ...ul d-tale e pure class A....!? hai sa mai auzim si alte pareri ...bieti colegi i-ati can speriat de tot Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Unde vezi SRPP ?!(in prezentarea mea). Acele doua 6p6c se constitue intr_un Push-Pull Serie in clasaA similar/apropiat "Series Regulated Push-Pull'="Single Ended Reflexive Push-Pull"="original name, the Series-Balanced amplifier" ,de ce similar/apropiat ?!,=in cazul meu defazorul fiind distinct/aparte/separat ,asadar in acea schema prezentata nu avem de a face cu un SRPP acolo exista reprezentat un Push-Pull Serie cu defazor distinct/separat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Cu tot respectul , este clasa A pura Push-Pull serie.....absolut nimic nu schimba sau nu influenteaza PSF ul ales pentru SRPP , eu ma gandeam daca ar merge un asemena proiect numai cu 6N1P sau mai bine cu 6N23 ( E88CC pentru cunoscatori ) si in defazorul catodina , si in SRPP pentru atacul unui GU5O sau G807 evident SE de putere mai mica ( super onorabil 15 W ) adica aproape jumatate din cat se pretinde de la GM70 dar la costuri sensibil mai mici si desigur la o tensiune mult mai umana , ma ia groaza cand ma gandesc la KV , daca e umezeala in casa , miroase a aer ionizat si esti in permanenta in pericol de viata vesnica......scuze de offtopic ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Hai Push-Pull Serie....dar tot nu e PURE class A imi pare rau ...in schimb "caricatura" mea e...pure class A cu tensiuni mici cum doreste victor adica estimat 27w sinus continuuuu Aaa nu va place in catod..? mergem pe grila .....dar mi imi place mai mult asa in curent... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 De ce nu_i "PURE class A" ?!,nu vrei-nu stii dumneata ?!,asta al dumneata de ce ar fi si ala NU ?!(asta al dumneata se constitue in repetor pe catod cu generator de curent sarcina=cistig in tensiune subunitar !,daca NU stiai ?!,vad ca nu faci vorbire... ,ce tensiune maxima poate lira Vvv la iesire din el =VAX =tensiunea Vvv pe care o da primul etaj galvanic-cuplat dar nu in sarcina care o are acum 50Ω!!! sau mai putin-etajul de atac G807/EL84...,iar ai dat drumul la povesti din internet preluate...) ,desigur montajul prezentat nu necesita o amplitudine mare de atac ci un curent mare de atac (modulatia catod) oricum nu stie sa scoata putere...,cind/cit ?! o sa modulez cu "50mA" 175mA din circuitul anodic=catodic GM70 POVESTI ! ,hai pe semialternanta pozitiva de atac "treaca-mearga" dar pe semialternanta negativa de atac GM70 dezastru !,cauta alte "povesti" poate sint mai inspirate ! __Ce valoare rezistiva "frumoasa" 50Ω are in catod GM70 ,asa "da sarcina" pentru etajul de atac !,se mai descarca si printr_un condensator de cuplaj de 1-microfarad(nu_mi vine sa cred !!!=curat-murdar...). Link spre comentariu
flancfuster Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Cum spunea cineva: Concurenta conduce catre progres.Acum cateva zile nu ma asteptam sa aflu atatea informatii importante si chiar scheme realizate, chiar daca au fost scoase mai mult din ambitie. Bravo domnilor! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Adevaratul dosar il tin in sertar.....dupa ce va realiza valderama fizic cea ce a postat vin si eu cu al meu ultima schema postata a fost mai mult o momeala sa vad reactia .......inversunata a unei persoane, stiti voi cine..... Dar am senzatia ca nu o sa vedem fizic nimic concret ......sau poate ma insel(sper) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 __Vai... ,in sfirsit ai constientizat ce ai postat ! download/file.php?id=53632&mode=view (ar trebui sa fii multumit ,nu sa o "dai cotita" ,din punctul meu de vedere va_ti facut de ,sfatul meu personal: -sa va rezumati exclusiv la poze cu realizari...frumoase din punct de vedere vizual si cam atit). Reactia invesunata (contra diletantismului demonstrat-desigur) nu_mi apartine ca initiere !,-fiind provocata(de diletanti asa cum bine se poate deduce/observa/constata...)...,cred/consider ca am furnizat cele mai serioase informatii de pina acum in cadrul subiectului GM70..., se pot trage multe concluzii legate de subiect sau in afara lui. __Am aratat ce se poate/ folosi GM70-SE clar si pe intelesul orcui(in rest dumneata te_ai rezumat la "povesti-nemuritoare"/permanente ,exagerari ,si alte prostii=NU ai postat nimic util ,decit imagini de aspect in opinia mea ,asta "E".). Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Va multumesc domnule valderama pentru schema.Dupa multe ore de lectura pe internet am ajuns si eu la o concluzie.Va trebuie sa fac un traf de iesire si unul de alimentare pentru un singur canal ca sa minimizam costurile in cazul in care va fi un fiasco acest proiect si cred ca va trebui sa experimentam cu diverse montaje de atac pentru a vedea care suna cel mai bine si care este cel mai eficient.Am dorit o schema cu tub nu cu traf pentru ca mie mi sa parut destul de greu de realizat tinind cont ca este un echipament desutl de important in acest montaj iar preturile unor astfel de transformatoare mi se pare exagerat.Este adevarat ca initial cind am vazut datele de catalog ale acestui tub si din putinele cunostinte pe care le am am dedus ca se poate obtine o putere mare in SE vazid puterea maxima disipata anodica fara sa ma gindesc ca mult mai complicat este etajul de atac al acestui tub.Dupa ce voi termina proiectele pe care le am in curs de finalizare am sa ma incordez un pic si pentru acest proiect cu GM70 daca intre timp nu il va face alticeva.Va multumesc tuturor si sper ca aceasta discutie sa nu se termine prea curind. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 __Domule gabrielbecheanu (vad ca sinteti interesat intr_un astfel de proiect GM70-SE la modul serios/intradevar),asadar schema prezentata este de principiu !!! ,nu inseamna ca daca puneti valorile corespunzatoare acolo va si functiona-atentie va rog !, la ce spun acum in paranteza (in acea schema download/file.php?id=53620&mode=view exista o "chichita" in etajul prefinal de atac 6P6S-SPP din punct de vedere al CA_af=curent alternativ de audiofrecventa ,nu am reprezentat intocmai-corect acel etaj prefinal pentru CA_af fiind o chestiune de know-how pe care doresc sa o rezerv, caracterul fiind sugestiv in special ! desigur ca un "amendament usor" o va transforma intr_o schema perfect functionala la care nu trebuiesc adaugate decit valorile). Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Cine nu doreste sa cheltuie/aventureze pe tensiuni/costuri mari propun o schema discreta..cu sunet 100% TRIODA...si relativ usor de abordat bineinteles ramine trafo de iesire piesa" forte" restul fiind oarecum clasic ,....chichita e ca nu necesita tensiune negativa pt biass, deci si reglaje ioc! Sigur e spatiu pt imbunatatiri daca cineva are ceva idei "constructive" Si pt Dl Lazaroiu.....un posibil gen cuplaj: Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Cred ca nu prea e in regula legatura la filament la GM70......ii mai trebuie rezistenta de negativare automata ? Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Domnule valderama credeti-ma ca atunci cind imi doresc ceva si realizez.Am sa procedez exact ca la 6C33C un montaj de test si daca este ok il finalizez, in general am optat pentru scheme testate pentru ca eu sunt doar realizator de montaje, nu am cunoasterea necesara sa realizez ceva de la zero. Eu am avut o pauza de 18 ani timp in care nu am realizat nimic. iar acum fix un an ma apucat din nou. Eu ascult foarte multa muzica dar in aceiasi masura ma intereseaza foarte mult calitatea reproducerii acesteia motiv pentru care am inceput sa constuiesc acel amplificator cu 6c33c. Am ascultat foarte multe echipamente de diverse calibre si am urmarit intotdeanuna sa realizez ceva de calitate si fara compromisuri. 6C33C ma satisface foarte mult din punct de vedere sonor dar cum toata lumea lauda tuburile DHT doresc sa fac ceva pentru mine cu acest tub.Dupa cum stiti cerintele mele sunt 1 Tub DHT "GM70 mi sa parut cea mai interesanta in acest caz"2 Un minim de 35-40w in clasa A3 Fara traf interstageTuburile au sosit din Tibilisi GeorgiaSocluri am 6 bucati pentru 813 si am sa majorez doar o gaura ca sa intre GM70Cea mai mare problema in momentul de fata sunt trafurile de iesire, trebuie sa caut fier de calitate,Vreau sa il fac din doua piese 1 Amplificatorul cu trafurile de iesire pe un sasiu 2 Sursa cu trafuri toroidale si drosele in alta cutie O alta problema este sistemul de conectare al alimentarii intre cele doua cutii.Cam asa vad eu acest proiect.Asta nu inseamna ca in momentul testelor am sa exclud de pe lista si varianta cu interstage.Scopul acestui proiect este sa realizez ceva mai bun decit ce am eu acum. "SE cu 6C33C"Eu cred ca este un proiect ambitios dar realizabil, spre exemplu in opinia mea un proiect cu tuburi gen 833 iese din discutie din mai multe motive.Pentru cei care vor sa stie cam ce costuri inseamna acest proiect am sa le relatez in momentul terminarii lui, probabil pina la anul in vara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum