Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frecvente 2m locale

yo9hrb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

7

• yo9hrb

6

• Ovidanie

3

• Yo4You

3

Top autori în acest subiect

Pai parca era 145.375 (19). Si seniorii stateau mai mult pe 145.575 (23)

Unde? :smt003
Ma refeream la postarea lui you4you. In TM juniorii emit pe 145375 in vreme ce seniorii pe 145575. De aia ma mira 145425... O fi, mai stii... O fi alta Timisoara...
Link spre comentariu
Pai parca era 145.375 (19). Si seniorii stateau mai mult pe 145.575 (23)

Unde?

:smt003

Ma refeream la postarea lui you4you. In TM juniorii emit pe 145375 in vreme ce seniorii pe 145575. De aia ma mira 145425... O fi, mai stii... O fi alta Timisoara...

Cred ca aia era odata pe vremuri dar 145,425 este canal bega apel general.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Dar in zonele Fagaras - Sibiu ???Stie cieva?Oricum yo9hrb :supz: a avut inspiratie, nu gluma, cand a deschis topicul, plimb tara, cand in lat, cand in lung si, chiar am mai renuntat sa mai iau handy-ul cu mine, cand am drum spre nord sau nord-est, in afara yo6.Nu dadea-m de nimeni pe cele doua frecvente cunoscute, de 225 si de 500, yo3 si yo6.Voiam sa spun si eu, ca lucram pe 145.5 in zona BV. dar a spus-o frankie ;)Adevarul e ca am si scanat intensiv toata banda de 2m din mobil, dar aproape 0 legaturi spre moldova. Macar acum, stiu precis, unde sa strig :D73-uri!

Link spre comentariu

tot vad "frecventa 145.xxx (seniori), 145.xxx, xxx.xxx...Mi se pare un pic.. ori aiurea ori ciudat...Urmeaza, cumva, 145.xxx (doamne/domnishoare) 145.xyz (domni) ori ....Hai sa fim serioshi... :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări