Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

noul proiect de cablaj

Vizitator mamurus

Postări Recomandate

Vizitator mamurus

Asa cum v-a promis Criss, am aparut si eu in arena Quad 405 cu noul proiect de cablaj. A mai fost testata o versiune de cablaj de marele mester Criss si merge perfect (ca sa il citez pe el, "Meeeeerge SUUUUPER!"). Cu siguranta ultima merge la fel de bine, diferenta constand intr-o aranjare mai estetica a componentelor si in posibilitatea de monta direct pe placa de cablaj imprimat doi finali. Daca se doreste a se folosi 4 finali, am lasat optiunea de a se trage fire de pe cablaj.Marius

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Guest1

1

• Catalin C.

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mamurus,Bine ati venit !Ma bucur ca acest proiect a reinviat interesul pentru acest amplificator. :d Va rog, daca este posibil si nu este un deranj prea mare, sa atasati o copie a PCB-ului realizat de dvs.Doresc ca acest proiect sa fie unul free - in spiritul acestui forum - de care sa beneficieze cat mai multi pasionati de electronica. Pentru cei care doresc, adaugati si posibilitatea de a insera o rezistenta (1Kohm) intre intrarile celor doua stabilizatoare 7815/7915 si masa.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

mamurus intradevar ca ar fi bine sa postezi o poza cu acel cablaj si nu-mi lua un nume de rau postul de mai sus pentru ca asa sunt eu glumet.

Oricum noi ne cunoastem de mai demult daca iti amintesti....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări