the-noob Postat Iunie 17, 2022 Partajează Postat Iunie 17, 2022 Salutare! Sunt putin confuz, eticheta spune DC 180-220v dar eu n-am vazut niciunde surse cu valoarea asta, 48 maxim. Cum as putea sa-l alimentez? Provine de la o banda de alergare / treadmill. Link spre comentariu
the-noob Postat Iunie 18, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2022 Mda, din pacate nu era si partea de comanda disponibila, doar baza cu motorul. O sa intreb pe sectiunea de vanzari. Link spre comentariu
draku Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 Cred ca mini-strungurile chinezesti au motoare de genul asta si surse de alimentare potrivite... Link spre comentariu
Barbaro Postat Iunie 18, 2022 Partajează Postat Iunie 18, 2022 (editat) Salut ! Io aș folosi pentru comanda, un dispozitiv tip punte semicomandata cu tiristori, exemplu pe site-ul domnului Emil Matei... Editat Iunie 18, 2022 de Barbaro Link spre comentariu
vera Postat Iunie 19, 2022 Partajează Postat Iunie 19, 2022 Da-mi o adresa de mail (pe mp) sa-ti trimit caietul service de la ac. banda (are schema, etc.) Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 20, 2022 Partajează Postat Iunie 20, 2022 Sunt alimentate dihn retea, 310V DC urmat de control PWM cu mosfet, asa sunt multe prin benzile de alergare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum