poiuyt Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Am si io o intrebare calculatorul de filtre care il recomandati http://www.izatech.ro/Calculator%20filtre.htm este bun adik daca vreau sa ma apuc sa fak neste filtre pasive este perfect adik la tweteri de exemplu nu trebuie sa inversez polaritatea s au chestii dastea.Intreb asta pt ca am folosit winisd si la acelasi tip de filtru dadea alte valori Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Am si io o intrebare calculatorul de filtre care il recomandati decat deloc e bun si asta... foloseste altceva si va da alte valori... :smt005 Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Tu sti sa scri in romaneste ? Ai auzit de semne de punctuatie, de cratima ?Ia modifica-ti textul asfel incat sa pot intelege si eu ce vrei in cazul in care vrei sa nu-ti sterg topicul! Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Incearca sa vorbesti si sa scrii ROMANESTE! Nu suntem toti dupa' blok!Mai studiaza, afla ce-ti da winisd, ce filtru calculeaza cel dat de Vasile, studiaza ce-ti trebuie si vei descoperi singur, daca nu stii sa scrii normal!Respecta ceilalti membri ai forumului! Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 poiuyt, mai bine iei omule o carte de electronica si iti calculezi tu filtrele. In ceea ce priveste soft-urile astea m-am lamurit. Uite o carte utila: Practica electronistului amator, Albatros 1984 si lista ar continua.... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Cred că e suficientă şi fizica de liceu. Link spre comentariu
dj fratisu Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 lasati omu' in pace!eu am folosit respectivul program pentru calculul de bobine si am executat dupa rezultatele date si cand le-am masurat a trebuit sa mai dau jos de la 1 la 3 spire (aceasta este in functie de cum este bobinata sarma pe mosor). ca urmare ar trebui sa ai cu ce sa le masori dupa ce le executi pentru a le putea calibra.sa ai spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 orice program de calcul folosesti nu iese fix la spira si exista n motive nu ca programul ar fi prost.Oricum muuuult ai avut de dat jos :smt005 Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Cu ce ai masurat cu puntea Maxwell ? Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 In principiu, e preferabil sa ai cu ce masura si bobinele si condensatorii, pentru ca se poate nimeri ca pe un canal sa se nimereasca componente cu tolerantele minime si pe celalalt cu tolerantele maxime. Cum componentele uzuale au +/- 10%, vedeti ce frecvente obtineti daca la o valoare nominala de 1 mH si 10 micro, pe un canal este 0,9 mH + 9 micro si pe celalalt canal este 1,1 mH + 11 micro.Am gasit si in filtre de la firme cu mari pretentii, cazuri mai grave de discrepante ale valorilor fata de nominal. Cel mai frecvent la electroliticii nepolarizati! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum