sesebe Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Am fost în citeva dar nu aveau expus modelul acesta. Mai caut. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 26, 2022 Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 (editat) La 25.11.2022 la 14:15, sesebe a spus: Ok, revin cu o alta varianta (nu scapati asa de usor de mine): Despre TV-ul acesta https://www.emag.ro/televizor-lg-led-108-cm-smart-4k-ultra-hd-clasa-g-43uq75003lf/pd/DV56MVMBM/? ce stiti? Cum are realizata iluminarea din spate? este cu siruri de LED-uri in spate sau cu LED-uri pe margine? Am reusit sa-l gasesc expus intr-un magazin si l-am butonat. M-a dezamagit. Cica are HDR10 dar eu nu am reusit sa gasesc pe nicaieri prin meniuri amintit ceva desprea asta, dar nu asta este marea problema. Meniul de reglaj imagine este foarte sarac si nu ai cum sa reduci iluminarea ca sa protejezi LED-urile, dar mai important, pt mine cel putin, nu ai reglaj intensitate culoare. Dupa lungi discutii au acceptat sa-l puna intr-un loc unde avea cablu tv ca sa vad cum s-ar vedea canalele tv. Daca ar fi existat posibilitatea sa reduc culoarea poate nu ar fi o problema si l-as fi cumparat dar fara acel reglaj fetele oamenilor erau prea colorate, aratau portocalii. Am vazut printre altele si un Samsung care mi-a placut si era sub 2000ROn dar era cu edge-LED. Am mai butonat si un Hisense 43e7hq care avea posibilitati de setare imagine mult mai multe decit chiar si Samsung-ul, inclusiv puteai sa reglezi intesitatea la iluminare din LED-urilor. Macar ala stiu ca-i original si nu copiat de chinezi/turci. Un site interesant pt aflat informatii despre TV-uri este acesta: https://www.displayspecifications.com/ Iar acesta este foarte bun pt comparatii la TV-uri: https://www.kitele.com/ Editat Noiembrie 26, 2022 de sesebe Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2022 Partajează Postat Noiembrie 26, 2022 Ţi-am spus că până nu vezi tv-ul cu ochii tăi e o loterie să cumperi unul bazându-te pe părerile altora... Link spre comentariu
Marian C Postat Noiembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 da ce are daca e edge led ? eu am un philips edge led, are imagine f buna, cu ecran lg din 2012 Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Acum 27 minute, Marian C a spus: da ce are daca e edge led ? eu am un philips edge led, are imagine f buna, cu ecran lg din 2012 un edge led are o lumina mult mai buna si uniformå,dar sant mai scumpe si mai greu de inlocuit ledurile,precum si pretul unui tv edge led e ceva mai mare si greu de gasit la firme noname Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2022 Partajează Postat Noiembrie 28, 2022 Nu a contestat nimeni calitatea imaginii la Edge.... Dacă ai însă ,,norocul,, să te lase un Edge Led imediat după expirarea garanţiei, să vezi bucurie....dispersor fisurat de căldură, cu arsuri uneori imposibil de remediat.Am reparat prin vară unei colege de serviciu a soţiei un Samsung Edge din ăsta ce doar ce ieşise din garanţie. Dacă nu avea norocul să fie în cameră, îi lua foc dispersorul, când a pus mâna să-l dea jos din perete frigea carcasa de tablă..... Când am demontat dispersorul, avea carbonizare la câteva leduri şi deja plecase o fisură pe mijloc.Noroc că s-a putut răzui carbonizarea iar fisura nu se vedea rău pe imagine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum