Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare TV

Postări Recomandate

Acum 7 minute, sonic11 a spus:

Nici Samsung nu mai este cea fost.

Am unu de 8 ani fara reparatie si am luat altu recent care este la a doua reparatie, prima baretele apoi soft.

Normal ca asa este ca acum toate sunt facute de chinezi si depinde si de noroc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

10

• validae

7

• misuraelectronic

4

• Marian C

3

din  nefericire ,  nu  prea  poti  sa  stii  ce  fel  de  barete led  exista  in  aparatele tv  care  sint  acum  noi  noutze   in  rafturile  magazinelor ,  ca  sa  iti  poti  da  seama  apriori  daca  le  vei  putea  gasi  atunci  cind  se  vor  praji  si  mai  ales  daca  le  vei  putea  desface  panelurile  ca  sa  poti  inlocui  baretele  ...

Samsung-ul  nu  mai  este  ce-a  fost  odata ... cu  mici  exceptii  ,  toate  marile  branduri  din  lume  stimuleaza  consumerismul ,  nicidecum  calitatea  ... asa ca ,  produse  electronice  si  electrocasnice  care  sa  fie  super-fiabile  si  sa  tina  mult  dupa  perioada  de  garantie  ...NEMA , a  apus  vremea  lor ...

cine  vrea  asemenea  lucruri  , da , exista  ...dar  bagi  mina  adinc  de  tot  in  buzunar  sa  cumperi  asa  cava  ... a  se  vedea  un  aparat  led tv  Bang & Olufsen   sau  Bose  sau  Loewe ...:rzb

Link spre comentariu

Vortex   si  cu  Nei   si  cu  Allview  se  afla  fix  pe  acelasi  palier  dpv  al  calitatii  led tv-urilor  chinezesti  de  ultimul  drum  care  se  vind  acum  in  Rsr ...  de  ieftine  sint  ieftine  asta  asa  e ... de  bune  ...ciu-ciu ... putin  dai , putin  face ...

Link spre comentariu

In opinia mea cateva sute de lei in plus merita pentru o marca consacrata.

Ca multi altii am avut si eu Horizon pana acum cateva luni cand am trecut pe un LG si... pai e ca si cum ai trece de la Logan vechi la un Passat modern... 

Adica desi Horizon e o marca ieftina si acceptabila ( si aparent usor de reparat, cel putin in unele cazuri ), totusi n-as mai da nici 2 bani pe unul acum...

Deci cum am spus, pe cat posibil marci bune, calitatea si atentia la detalii fac diferenta.

Link spre comentariu

TV-ul nu-i pt mine ci pt cineva mai in virsta iar acea persoana nici nu are habar ce inseamna smart TV.

Pt ea este important sa mearga iar pt mine este important sa nu trebuiasca sa-l repar prea des si ceea ce se mai strica sa fie reparabil.

Link spre comentariu

Unora le pute Vortex, e ,,chinezărie,,....dar degeaba iei Samsung care se vede superb doar până iese din garanţie, apoi trebuie să iei altul, că i-a crăpat panelul.Vorbesc de astea de acum, că cele vechi ţineau până deveneau tehnologie depăşită.

Finlux şi restul făcute la turci (Akai, Toshiba, Telefunken, Saba, etc) sunt uşor reparabile şi rezonabile la cost.

Link spre comentariu

Deci ar fi un TV cu iluminarea reparabila. Tot asa am găsit și eu pe net "direct LED" dar nu am fost sigur dacă asta înseamnă. 

Are cineva experienta cu el? Nu la depanare pt ca este un model destul de nou și-i posibil sa nu fi ajuns prin service-uri, dar cu imaginea. Citind pe net se pare ca partea smart este cam lentă dar pe mine nu ma interesează asta. Persoana pt care investigheze tv-uri nici nu are net. 

Ma interesează cum este imaginea și dacă nu-i obositor de vizionat la el. Cum se prezintă imaginea pe zonele întunecate și pe cele foarte luminoase pt ca acolo am vazut probleme la multe TV-uri. Dispar detaliile în acele zone, dar funcția HDR ar trebui sa rezolve problema asta. 

Link spre comentariu

Sfatul meu e ca înainte de a alege televizoarele, să le vezi personal la lucru, iar asta nu e greu acum, sunt atâtea supermarketuri şi magazine dedicate gen Altex sau asemănătoare unde sunt şanse mari să îl vezi ,,live,, şi să-i studiezi pe îndelete imaginea.Altfel poţi fi dezamăgit alegând ceva recomandat de altcineva....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări