Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 7 minute, sonic11 a spus: Nici Samsung nu mai este cea fost. Am unu de 8 ani fara reparatie si am luat altu recent care este la a doua reparatie, prima baretele apoi soft. Normal ca asa este ca acum toate sunt facute de chinezi si depinde si de noroc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 din nefericire , nu prea poti sa stii ce fel de barete led exista in aparatele tv care sint acum noi noutze in rafturile magazinelor , ca sa iti poti da seama apriori daca le vei putea gasi atunci cind se vor praji si mai ales daca le vei putea desface panelurile ca sa poti inlocui baretele ... Samsung-ul nu mai este ce-a fost odata ... cu mici exceptii , toate marile branduri din lume stimuleaza consumerismul , nicidecum calitatea ... asa ca , produse electronice si electrocasnice care sa fie super-fiabile si sa tina mult dupa perioada de garantie ...NEMA , a apus vremea lor ... cine vrea asemenea lucruri , da , exista ...dar bagi mina adinc de tot in buzunar sa cumperi asa cava ... a se vedea un aparat led tv Bang & Olufsen sau Bose sau Loewe ... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Vortex de 80cm nonsmart pare cel mai rezonabil.Nu are el imaginea unui Samsung, dar nici problemele lui... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Vortex si cu Nei si cu Allview se afla fix pe acelasi palier dpv al calitatii led tv-urilor chinezesti de ultimul drum care se vind acum in Rsr ... de ieftine sint ieftine asta asa e ... de bune ...ciu-ciu ... putin dai , putin face ... Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 In opinia mea cateva sute de lei in plus merita pentru o marca consacrata. Ca multi altii am avut si eu Horizon pana acum cateva luni cand am trecut pe un LG si... pai e ca si cum ai trece de la Logan vechi la un Passat modern... Adica desi Horizon e o marca ieftina si acceptabila ( si aparent usor de reparat, cel putin in unele cazuri ), totusi n-as mai da nici 2 bani pe unul acum... Deci cum am spus, pe cat posibil marci bune, calitatea si atentia la detalii fac diferenta. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 TV-ul nu-i pt mine ci pt cineva mai in virsta iar acea persoana nici nu are habar ce inseamna smart TV. Pt ea este important sa mearga iar pt mine este important sa nu trebuiasca sa-l repar prea des si ceea ce se mai strica sa fie reparabil. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Un vortex este ok este eftin si daca intri in servis si reduci curentul pentru barete va tine 4 ani cu siguranta Link spre comentariu
norad Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Tv-urile Finlux mai sunt fabricate de Vestel? Tineau bine intr-o perioada. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Unora le pute Vortex, e ,,chinezărie,,....dar degeaba iei Samsung care se vede superb doar până iese din garanţie, apoi trebuie să iei altul, că i-a crăpat panelul.Vorbesc de astea de acum, că cele vechi ţineau până deveneau tehnologie depăşită. Finlux şi restul făcute la turci (Akai, Toshiba, Telefunken, Saba, etc) sunt uşor reparabile şi rezonabile la cost. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Ok, revin cu o alta varianta (nu scapati asa de usor de mine): Despre TV-ul acesta https://www.emag.ro/televizor-lg-led-108-cm-smart-4k-ultra-hd-clasa-g-43uq75003lf/pd/DV56MVMBM/? ce stiti? Cum are realizata iluminarea din spate? este cu siruri de LED-uri in spate sau cu LED-uri pe margine? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Cu leduri în spate, adică Direct Led. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Nu scrie nicaieri daca are ledurile pe spate ( direct led ) sau pe margine ( edge led ). Dar cred ca daca le avea pe margine se laudau ei cat de subtire este. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Am găsit informaţia pe un site extern, unde era o listă mare cu toate caracteristicile, inclusiv tipul de iluminare. Acolo era scris ,,Direct Led,,... https://www.dateks.lv/en/cenas/televizori/877888-lg-43uq75003lf-43- Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Deci ar fi un TV cu iluminarea reparabila. Tot asa am găsit și eu pe net "direct LED" dar nu am fost sigur dacă asta înseamnă. Are cineva experienta cu el? Nu la depanare pt ca este un model destul de nou și-i posibil sa nu fi ajuns prin service-uri, dar cu imaginea. Citind pe net se pare ca partea smart este cam lentă dar pe mine nu ma interesează asta. Persoana pt care investigheze tv-uri nici nu are net. Ma interesează cum este imaginea și dacă nu-i obositor de vizionat la el. Cum se prezintă imaginea pe zonele întunecate și pe cele foarte luminoase pt ca acolo am vazut probleme la multe TV-uri. Dispar detaliile în acele zone, dar funcția HDR ar trebui sa rezolve problema asta. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 25, 2022 Partajează Postat Noiembrie 25, 2022 Sfatul meu e ca înainte de a alege televizoarele, să le vezi personal la lucru, iar asta nu e greu acum, sunt atâtea supermarketuri şi magazine dedicate gen Altex sau asemănătoare unde sunt şanse mari să îl vezi ,,live,, şi să-i studiezi pe îndelete imaginea.Altfel poţi fi dezamăgit alegând ceva recomandat de altcineva.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum