Marian C Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 Buna Puteti sa mi recomandati un tv care sa aiba imagine f clara atat pe sd cat si pe hd? Daca ar fi sa iau unul second de pe olx ce recomndati? Dar daca s lua unul nou ? ( buget mediu ), multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 La televizoarele moderne claritatea imaginii nu mai depinde demult de performantele lui ci de calitatea transmisiei/a formatului video redat. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 (editat) este vag ceea ce oferi ca informatie ... pentru inceput , de ce diagonala ai avea nevoie ? in al doilea rind , cam exista o relatie intre bugetul alocat si diagonala care se poate targeta cu acel buget ...in sensul ca nu poti cumpara , de exemplu un 65 de inch cu 1000 de ron , nici chiar daca scrie Vortex pe eticheta ...poate doar sa fie SH , deci cu baretele gata obosite ... avind in vedere aceste motive ...precizeaza-ne aici niste detalii , daca doresti sa fii ajutat ... Editat Iunie 16, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
Marian C Postat Iunie 16, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2022 (editat) 80cm diagonala, pt camera mica ce indeamna tv moderne? vortex se compara cu brand uri renumite la claritate imagine ? Editat Iunie 16, 2022 de Marian C Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 80cm este f mic, ar trebui privit de la maxim 2m. Pt o distanta de 2,5m deja trebuie 108-111cm iar pt 3m minim 123cm, preferabil 128cm. Este adevarat ca programele SD (doar inregistrarile vechi sau proaste) se vad mai "puricoase" pe cel de 128cm. Dar cand urmaresti programe HD sau 4K (si acum practic toate tv-urile sunt 4K), diagonalele mai mari dau o senzatie f placuta, relaxanta. Sau altfel spus dispare senzatia de "chinuit" provocata de o diagonala prea mica. Am foit 5 tv-uri in dormitor pana am ajuns la compromisul optim. Toate au fost Sony si Panasonic. Pt sufragerie (cca 3,5m distanta pana la ecran) eu am considerat potrivit unul de 139cm (oled). Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 Nu știu cum ai calculat, sortat, foit TV-urile dar orice TV la care ai o deschidere din punctul de vizionare pina la marginile ecranului mai mare de 7 grade devine obositor de vizionat din cauza ca ochii obosesc sa se tot plimbe de ecran ca să I-V vadă complet. Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 Sorry, este o teorie falsa. O stiu, acum 20 de ani am sustinut-o si eu, la fel de livresc. Abia cand stai cu ochii la televizorul mare iti dai seama ca este falsa. Iar explicatia e simpla - efortul de focalizare/ concentrare pe detaliile mici este mult mai mare decat o eventuala usoara miscare a ochilor stanga-dreapta. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 (editat) Am verificat și eu. La subtitrări te dor ochii și pierzi și acțiunea. Ar merge cind poti seta dimensiunea subtitrări (din calculator de exemplu) dar tot pierzi din acțiune. În fine, fiecare cu moftul lui. Editat Iunie 16, 2022 de sesebe Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) Si totusi ce televizoare se recomanda acum? Am primit si eu o cerere de recomandare tv si chiar nu stiu ce sa recomand. Domeniul de interes: - diagonala 80...130 cm - preferabil nonsmart (disipatie mai mica pe procesor) - backlight reparabil relativ usor nu cu LED-uri pe margine sau alte chestii de genul, ecran normal demontabil nu extrasubtire si/sau lipit. - imagine de calitate (majoritatea se incadreaza dar este totusi un criteriu) - pret rezonabil adica preferabil sub 1500-2000 dar nu-i batut in cuie. Editat Noiembrie 23, 2022 de sesebe Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Despre televizorul acesta (Allview 40ATC6000-F) stie cineva ceva? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 stai cuminte si nu te baga la Allview ...sint niste gunoaie ... in ordinea defectiunilor , le cad asa ...baretele , softul placii de baza , sursele cad mai rar , apoi telecomenzile cad si ele , dar tot rar ... Link spre comentariu
darius_bv Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Subscriu! Iar daca ai ajuns in service... aleluia! Am trecut pe acolo. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 (editat) 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: stai cuminte si nu te baga la Allview ...sint niste gunoaie ... in ordinea defectiunilor , le cad asa ...baretele , softul placii de baza , sursele cad mai rar , apoi telecomenzile cad si ele , dar tot rar ... Pai recomanda ceva ca nu stiu ce mai este acum pe piata! De barete ce sa zic, la mai toate cad dar impotant este sa le pot schimba eu deci sa fie usor de desfacut/reparat/schimbat. Cu SW nu-mi place cum suna. Teoretic un SW la care nu se face update online nu ar trebui sa cada, mai corect ar fi sa se spuna ca pica memoria flash in care este stocat, dar asta nu denota decit calitate slaba. Editat Noiembrie 23, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 46 minute, darius_bv a spus: Subscriu! Iar daca ai ajuns in service... aleluia! Am trecut pe acolo. Atunci nu ai fost la service ul potrivit Eu as cumpara samsung Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 23, 2022 Partajează Postat Noiembrie 23, 2022 Acum 39 minute, Florinel TV a spus: Atunci nu ai fost la service ul potrivit Eu as cumpara samsung Nici Samsung nu mai este cea fost. Am unu de 8 ani fara reparatie si am luat altu recent care este la a doua reparatie, prima baretele apoi soft. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum