cipcirip Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 (editat) Bună ziua. Mi-a lăsat cineva televizorul din titlu. La start, afișează un moment sigla LG, apoi se stinge. Există sunet, schimbă programe, etc., nu există alimentare pe ledurile de backlight. Am alimentat separat; la 22-26 V imaginea ar fi ok, consumul fiind de 0.35-0.58 A pe iluminat. Nu as vrea sa demontez displayul; credeți că ar fi problema din sursă sau leduri ? Există și ceva pete pe display, posibil de la umezeala sau altceva ? Mulțumesc. Editat Iunie 14, 2022 de cipcirip Link spre comentariu
vizicon Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 Eu zic ca ai led-uri defecte . Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 14, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2022 Hmmm, deci nu scap de demontat... Mulțumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 Leduri defecte scurt sau cu consum marit Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 15, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2022 Mulțumesc, intră la disecție... Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 Grija cu ecranul ca e lipit pe margini Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 15, 2022 Partajează Postat Iunie 15, 2022 La 14.06.2022 la 12:57, cipcirip a spus: Bună ziua. Mi-a lăsat cineva televizorul din titlu. La start, afișează un moment sigla LG, apoi se stinge. Există sunet, schimbă programe, etc., nu există alimentare pe ledurile de backlight. Am alimentat separat; la 22-26 V imaginea ar fi ok, consumul fiind de 0.35-0.58 A pe iluminat. Nu as vrea sa demontez displayul; credeți că ar fi problema din sursă sau leduri ? Există și ceva pete pe display, posibil de la umezeala sau altceva ? Mulțumesc. Petele acelea sunt ca are apa in display cu galeata de aceea a bulit si driverul led , am avut si eu ceva asemanator zilele trecute, deci ca sa intelegi exact, tv-ul a fost lasat in ploaie..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum