Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BOBINE , BOBINUTE si BOBINELE

Mosu Tuti

Postări Recomandate

Acum 20 minute, franzm a spus:

Din pacate nu se livreaza în Almanya asa ca, hop si eu, daca puneti de-un grup-buy.

Cu ceva ani in urma Oppermann avea tone de bobine din astea (deja bobinate, stocuri) , nu mai au?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, grosu99 a spus:

Daca sunt in China pot sa stea acolo.....sau poate ai luat mai multe sa ne dai si noua ! Altfel ma duc la obor si iau cateva placi 

ce placi si de unde, va rog

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Traian B a spus:

Cu ceva ani in urma Oppermann avea tone de bobine din astea (deja bobinate, stocuri) , nu mai au?

Mai au ceva resturi. Am impresia ca Siegfried (patronul, un tip de treaba) s-a cam saturat de afacere (nu-si mai reînnoieste stocurile). Gata bobinate am luat de la cehi.

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 11 ore, grosu99 a spus:

De la târg de la Ploiesti....parca aveai și tu ceva bobine

cind ati zis ''obor'' m-am gandit la cel bucurestean! 

bobine mai am, dar in carcase mici, nu din cele de 10 mm! de fapt am si din astea dar sint recuperate si trebuiesc desfacute, dat jos bobinajul vechi, rebobinate, nu sint doua la fel, trebuiesc calcule si masuratori, migalos deci! sint pe la chinezi, probabil ca voi comanda de la ei!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări