okean Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Trecut la " insectar", multumim ! Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Din pacate nu se livreaza în Almanya asa ca, hop si eu, daca puneti de-un grup-buy. Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Se gasesc pe Radioamator.ro ....ai descoperit America ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Acum 20 minute, franzm a spus: Din pacate nu se livreaza în Almanya asa ca, hop si eu, daca puneti de-un grup-buy. Cu ceva ani in urma Oppermann avea tone de bobine din astea (deja bobinate, stocuri) , nu mai au? Link spre comentariu
Bad Luck Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Acum 1 oră, grosu99 a spus: Se gasesc pe Radioamator.ro ....ai descoperit America ! Nu gasiti formatul asta. Stiu ce vorbesc. Succes! Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Daca sunt in China pot sa stea acolo.....sau poate ai luat mai multe sa ne dai si noua ! Altfel ma duc la obor si iau cateva placi Link spre comentariu
Bad Luck Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Du-te dom'le unde vrei! Esti exemplul clasic de om pe care nu-l multumeste nimic... Cumpara din ce targ vrei dumneata! Sunt sigur ca gasesti. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Acum 1 oră, grosu99 a spus: Daca sunt in China pot sa stea acolo.....sau poate ai luat mai multe sa ne dai si noua ! Altfel ma duc la obor si iau cateva placi ce placi si de unde, va rog Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 1 oră în urmă, Marele Savant a spus: ce placi si de unde, va rog De la târg de la Ploiesti....parca aveai și tu ceva bobine Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 (editat) Acum 16 ore, Traian B a spus: Cu ceva ani in urma Oppermann avea tone de bobine din astea (deja bobinate, stocuri) , nu mai au? Mai au ceva resturi. Am impresia ca Siegfried (patronul, un tip de treaba) s-a cam saturat de afacere (nu-si mai reînnoieste stocurile). Gata bobinate am luat de la cehi. Editat Iulie 24, 2022 de franzm Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Acum 11 ore, grosu99 a spus: De la târg de la Ploiesti....parca aveai și tu ceva bobine cind ati zis ''obor'' m-am gandit la cel bucurestean! bobine mai am, dar in carcase mici, nu din cele de 10 mm! de fapt am si din astea dar sint recuperate si trebuiesc desfacute, dat jos bobinajul vechi, rebobinate, nu sint doua la fel, trebuiesc calcule si masuratori, migalos deci! sint pe la chinezi, probabil ca voi comanda de la ei! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum