Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor sinus pur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 ore, Davidescuadrian a spus:

Ați făcut invertor cu acest modul?

Oare s-ar putea adapta acest modul la un ups cu unda modificată..să îl fac sinus pur?și cum s-ar putea realiza?

Nu am construit inca, dar intentionez sa abordez subiectul. 

Modulul respectiv nu il puteti adapta la vreun UPS, ptr ca necesita cu totul alta topologie colaterala pentru a obtine in final ceea ce doriti. 

Colegul Nel65 are un topic in care a construit un invertor sinus pur de 2kW , ati putea schimba o vorba cu dumnealui:

ATENTIE, e un montaj complex; daca aveti experienta, e interesant de abordat, dar daca doriti un invertor sinus pur doar ptr. utilizare frecventa, atunci cea mai buna solutie e sa-l cumparati. Raportul pret/performanta va fi clar mai bun in cazul unuia cumparat, ca sa nu mai vorbim de timpul in care il veti obtine in final, fata de cel necesar construirii, punerii in functiune si reglarii unui astfel de proiect. 

Puteti citi si in topicul de aici cate ceva, ca info suplimentar. 

Link spre comentariu

Am facut mai multe, contollerul EG8010 de pe placuta EGS 002 stie doua feluri de modulatie.

unipolara si bipolara, se poate selecta de la pinul dedicat sau din registru de configurare.

Nu cred ca e cineva incantat sa-i umble 50 hz dreptunchiular pe sarme (e plin de armonice).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări