Shutter Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 (editat) Salut. Poate nu postez unde trebuie, dar vreau sa va intreb daca cunoasteti electronisti pe zona Dolj/Craiova. As avea nevoie pentru un amplificator. Astept sugestiile voastre. Multumesc ! Editat Iunie 13, 2022 de Shutter Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 Ai postat bine, asteapta ca sigur sant colegi din zona, cand vad mesajul tau va da de veste Link spre comentariu
Shutter Postat Iunie 23, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2022 Nimeni nimic din pacate. Asta este... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 23, 2022 Partajează Postat Iunie 23, 2022 Ok, despre ce amplificator ar fi vorba , marca si modelul, ca se poate trimite si prin posta sau curier pentru reparatie daca este nevoie, eu va pot ajuta Link spre comentariu
Shutter Postat Iulie 31, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2022 La 23.06.2022 la 22:13, Florinel TV a spus: Ok, despre ce amplificator ar fi vorba , marca si modelul, ca se poate trimite si prin posta sau curier pentru reparatie daca este nevoie, eu va pot ajuta Nu este chiar asa. Unu la mana ca nu ai nici o incredere sa il trimiti. Doi la mana.Platesti la curier dus intors cat face amplificatorul si nu se mai merita. Prefer ceva local, si cu banii de transport sa il repar daca se merita. Link spre comentariu
Shutter Postat Aprilie 1, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2023 (editat) Revitalizez acest post. Este un electronist in zona Craiova sau nu ? Mi-ar place sa readuc la viata un amplificator frumusel. Este vorba de Denon PMA 980R. Editat Aprilie 1, 2023 de Shutter Link spre comentariu
RJK Postat Aprilie 3, 2023 Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Incercati pe olx. Electronistii buni nu cauta de lucru ci ei sunt cautati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum