Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta pentru SB 8

Vizitator adrianpruna

Postări Recomandate

Vizitator adrianpruna

Am acest difuzor , Diful trebe reparat , se aude numai daca apas usor pe membrana in centru , as vrea sal repar si sal folosesc ptr o boxa , ma puteti ajuta cu niste sfaturi legate de incinta? mai folosesc medie, inalta, filtru ceva?Cum ar trebui sa arate incinta? Acestia sunt parametrii lui SB-8-----------------------------------------Fs = 59,55 HzQms = 2,71Vas = 29,95 litersCms = 0,409 mm/NMms = 17,46 gRms = 2,411 kg/sXmax = 3, mmXmech = 4,5 mmP-Dia = 170, mmSd = 227, sq.cmP-Vd = 0,0681 litersQes = 0,781Re = 7,1 ohmsZ = 8, ohmsBL = 7,707 TmPe = 50, wattsQts = 0,606no = 0,781 %1-W SPL = 91,07 dB2.83-V SPL = 91,59 dB Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

2

• ice_shadow

1

Vizitator adrianpruna

am luat diful , la reparat , intradevar nu se aude la fel ca inainte , se simte o usoara diferenta , cred ca e normala , mai ales ca nu e nici firma mare , totusi are un sunet clar , fara gajaieli si baraituri , e ok Mati putea ajuta cu un sfat unde as pputea sai fac incinta? am incercat pe la atelierele de mobila de prin zona dar nam gasit ajutor din partea lor :(

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator adrianpruna

salutare...iata cum arata la final...nu are mocheta pusa insa este functionala :d...se aude excelent...imi place foarte mult cum a iesit si cum se aude ...cred ca voi mai repeta proiectu pe viitor...multumesc tuturor celor care m-au ajutat...sa va dea dumnezeu sanatate :P...sunte-ti cei mai tari...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator adrianpruna

am mai intrebat pe ici pe colo , am schimbat difurile , ptr ca cel pe care l-am reparat sa ars din nou ...p.s. : se poate sterge topicul , va multumesc ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări