Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente pt amp cu lampi

Dj_Dog

Postări Recomandate

1) 2 transformatoare identice u tole tip manta recuperate din amp de linie. Trafurile sunt de o tola de calitate foarte buna, se preteaza  pentru rebobinat sau la un push pull cu lampi de impedanta joasa 

Pret 100 lei ampbele

Bb3yrvR.jpg

9mrsLRF.jpg

2) Cablaj echipat , fara lampi, pentru amp push pull cu 6p14p si 6n2p  - 250 lei

VG86Enj.jpg

L4LDFti.jpg

3) condensatori Sanwha 560uF / 400Vcc recuperati - 7 bucati  - 100 lei toti

mZMkVmu.jpg 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

14

• sonic11

4

• yoo

2

• vera

2

Top autori în acest subiect

Punctul 2 cablaj echipat il vreau eu daca se poate sa mil rezervati, daca se poate un nr de tel pe mp, multumesc anticipat ptr intelegere.

Link spre comentariu
La 14.06.2022 la 7:21, Dj_Dog a spus:

pct 2 va pleca la dl Tanase

restul valabile

Daca se răzgândește colegul Tănase, vreau eu toate cele trei puncte. 

Va mulțumesc anticipat

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Din pacate nu se gaseste nepopulat

Ce am disponibil fara piese ar fi un cablaj PP stereo cu PCL/ECL82 si unSE stereo cu GU50

Link spre comentariu
Acum 16 minute, sonic11 a spus:

Doar cablajul ne populat se poate?

E mult mai rentabil "populat", economisesti timp si bani, daca comanzi piesele, de ex din rezistori tre sa iei cate 10 - 20 din fiecare valoare, ca nu dau buc mai putine..... 

( sa nu zic, ca am avut o comanda la Tme, si a venit in 3 transe, ca nu au avut pe stoc toate valorile, a tinut 1 luna pana a venit totul....) 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Усилитель a spus:

E mult mai rentabil "populat", economisesti timp si bani, daca comanzi piesele, de ex din rezistori tre sa iei cate 10 - 20 din fiecare valoare, ca nu dau buc mai putine..... 

( sa nu zic, ca am avut o comanda la Tme, si a venit in 3 transe, ca nu au avut pe stoc toate valorile, a tinut 1 luna pana a venit totul....) 

Am foarte multe componente, de acea vroiam doar pcb.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări