Ungureanu Daniel Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Stimati colegi m-am confruntat de doua ori cu acelasi defect pe care il descriu mai jos, la Samsung UE40K5502AK echipat cu placa de control ecran RUNTK5538TP. Poate sunt si alti colegi care s-au confruntat cu aceasta defectiune si nu cunosc rezolvarea . Imaginea este intunecata, cu tenta galbuie si cu mare latenta . Am gasit un film care prezinta acest simptom pentru care s-a schimbat placa RUNTK5538TP . https://www.youtube.com/watch?v=ERXP7TXaMXs Imaginea se prezinta de parca ecranul nu este intializat periodic pentru a primi o noua informatie . Cauza este lipsa tensiunii VGH de +35V la cele doua cuple ale ecranului, desi sursa ISL9860 genereaza aceasta tensiune . Un circuit in interiorul PCB se intrerupe si am atasat o foto cu legatura care trebuie facuta pentru continuitate . La modelul asemanator RUNTK 5351TP exista un strap tip SMD in aceeasi pozitie. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Multumim pentru info, foarte sigur ca o sa nu foloseasca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum