Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40K5502AK echipat cu RUNTK5538TP are imagine cu latenta si dominanta galbena .

Ungureanu Daniel

Postări Recomandate

Stimati colegi m-am confruntat de doua ori cu acelasi defect pe care il descriu mai jos, la Samsung UE40K5502AK echipat cu placa de control ecran  RUNTK5538TP. Poate sunt si alti colegi care s-au confruntat cu aceasta defectiune si nu cunosc rezolvarea .  Imaginea este intunecata, cu tenta galbuie si cu mare latenta . Am gasit un film care prezinta acest simptom pentru care s-a schimbat placa RUNTK5538TP . https://www.youtube.com/watch?v=ERXP7TXaMXs

Imaginea se prezinta de parca  ecranul nu este intializat periodic pentru a primi o noua  informatie .  Cauza este lipsa tensiunii VGH de +35V la cele doua cuple ale ecranului, desi sursa ISL9860 genereaza aceasta tensiune . Un circuit in interiorul PCB se intrerupe si am atasat o foto cu legatura care trebuie facuta pentru continuitate .  La modelul asemanator RUNTK 5351TP exista un strap tip SMD in aceeasi pozitie.

foto.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

1

• Florinel TV

1

• Ungureanu Daniel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări