Budreala Radu Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Model: v32ep18 Șasiu uniplaca: p75-3663sv6.3 Ecran: le32p18 La căutare completa ATV+dtv, prinde primele 25 de canale care sunt mai puternice, puricos, după care nu mai prinde nimic, nici ATV, nici dtv. Mufa de la tuner este ok, nu este dezlipita. Un dump ar rezolva problema sau schimbarea plăcii? Am anunt la cumpărări, dar deocamdată, nimic.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Salveaza dumpul originl si inceara cu acesta https://files.fm/f/s4nsngpt9 dac face la fel atunci tuner defect Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Iunie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2022 Am instalat dumpul dat de @Florinel TV și nu s-a schimbat nimic. Menționez că dumpul este perfect compatibil cu modelul televizorului! Mulțumesc, @Florinel TV! Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Uitați-vă cu atenție-cu lupa-în mufa tv-ului să nu fie vreo sârmuliță sau altceva care ar putea scurtcircuita centralul cu masa. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Iunie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2022 S-ar părea că fratele chinez, a prevăzut și montarea altui tuner cu 9 pini; o sa caut prin plăcile disponibile sa vad daca găsesc ceva. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 (editat) Acum 2 ore, Budreala Radu a spus: S-ar părea că fratele chinez, a prevăzut și montarea altui tuner cu 9 pini; o sa caut prin plăcile disponibile sa vad daca găsesc ceva. Din expierenta mea cu placile chinezesti as zice ca daca pui tuner detasabil, trebui alt firmware ca sa recunoasca tunerul, asta e doar o parere tu poti sa incerci daca gasesti ca nu ai ce pierde, din poza nu se intelege ce scrie pe integrat dar banuiesc ca este R842 si cred ca merge inlocuit direct cu R840 daca ai, daca este R842 mai mult ca sigur el e de vina si trebuie inlocuit ! Editat Iunie 11, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 (editat) Acum 7 minute, Costica Tv a spus: Din expierenta mea cu placile chinezesti as zice ca daca pui tuner detasabil, trebui alt firmware ca sa recunoasca tunerul, asta e doar o parere tu poti sa incerci daca gasesti ca nu ai ce pierde, din poza nu se intelege ce scrie pe integrat dar banuiesc ca este R842 si cred ca merge inlocuit direct cu R840 daca ai in cel mai fericit caz va prinde dvb-c,fåra analog,cel putin asa am patit eu,dar al meu fusese chinuit de propietar,,un indian de-al nostru,,cu miezul firului din banana si cine stie mai ce,era ras cablajul si unele componente,dar era cu totul alt mainboard,cv92xx sau s.506.pbxx Editat Iunie 11, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 (editat) Acum 41 minute, iuliantv a spus: in cel mai fericit caz va prinde dvb-c,fåra analog,cel putin asa am patit eu,dar al meu fusese chinuit de propietar,,un indian de-al nostru,,cu miezul firului din banana si cine stie mai ce,era ras cablajul si unele componente,dar era cu totul alt mainboard,cv92xx sau s.506.pbxx Eu am schimbat de curand integratul R842 la un tv Schneider smart cu placa CV358H-T42, aveam si R840 dar pentru ca se grabea clientul nu am mai avut timp sa fac expierente ca sa vad daca e compatibil, din datasheet am vazut ca sun compatibile la pini dar nu se stie probabil ca trebuia si firmware-ul schimbat...... Deci sa inteleg ca ai pus tuner detasabil fara nici-o modificare si receptiona doar DVB-C ? Editat Iunie 11, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 46 minute, Costica Tv a spus: Eu am schimbat de curand integratul R842 la un tv Schneider smart cu placa CV358H-T42, aveam si R840 dar pentru ca se grabea clientul nu am mai avut timp sa fac expierente ca sa vad daca e compatibil, din datasheet am vazut ca sun compatibile la pini dar nu se stie probabil ca trebuia si firmware-ul schimbat...... Deci sa inteleg ca ai pus tuner detasabil fara nici-o modificare si receptiona doar DVB-C ? da fara modificari,firmware sau hardware,doar ce am curatat restul componentelor de pe placå a vechiului tuner, Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Iunie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2022 Am ambele integrate, și r840 și r842, bineînțeles pe alte placi; întrebarea este: suporta stresul termic de la suflantă? Cam la ce temperatura sa setez statia? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 (editat) Acum 2 ore, Budreala Radu a spus: Am ambele integrate, și r840 și r842, bineînțeles pe alte placi; întrebarea este: suporta stresul termic de la suflantă? Cam la ce temperatura sa setez statia? Nu stiu daca cipul rezista dezlipit/lipit doar cu suflanta, eu de fiecare data cand schimb un astfel de cip, folosesc o mini plita PTC sub placa si cu suflanta dau aer cald la minim Eu am cumparat de pe Aliexpress exact ca cea din linkul de jos https://www.olx.ro/d/oferta/plita-bga-ptc-220v-250-grade-bare-tv-led-IDfDj0c.html Editat Iunie 11, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 4 ore, Budreala Radu a spus: Am ambele integrate, și r840 și r842, bineînțeles pe alte placi; întrebarea este: suporta stresul termic de la suflantă? Cam la ce temperatura sa setez statia? Rezista, eu am suflanta ZD-912 si cu suflanta la 440 grade o setez si scot orice integrat fara probleme si plantez altul bun si merge, numai daca este un ic nou facatura nu va suporta temperatura chiar si cu plita dedesupt, acum am si statie cu plita si IR dar de cand o am nu am mai schimbat asemenea integrate, cu suflanta fara statie am schimbat fara probleme, uni colegi spun ca si nandurile se strica de la suflanta, insa eu am schimbat cu sutele si nu au patit nimic de la aer cald, acum le dau jos cu suflanta si plta deesupt si apoi le lipesc cu letconul , asta pt. nanduri, le pot da fffoarte usor cu statia ir dar mie data mana pe suflanta si parca imi este mai usor, ca sa scoti integratul si sa montezi altul in loc cu suflanta atunci trebuie sa rotesti suflanta in jurul integratului pana se deslipeste si asa se foloseste si la lipit, nu se tine suflanta in mijlocul integratului ca asa il bulseti, fa ca in videoclip si va fi ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum