Vizitator Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Inainte de a recurge la o abordare de tipul home made, daca se mai afla la cineva si nu foloseste, caut sursa de alimentare anodica folosita la amplificatorul Harris RF-110A (sau la emitatorul RF-130), respectiv cumpar modelul de sursa anodica cu alimentare monofazata model Harris RF-124 sau eventual cel cu alimentare trifazata RF-112. Din cate-mi amintesc, cu ceva ani in urma in YO4 exista undeva -defecte fiind- un asemenea QRO+sursa Harris, daca stie cineva il rog sa-mi dea de stire... TNX & 73! Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Pe la radioclubul unde era Radu Bratu era un final.Mai era un nene din Bucuresti cu casa la Comarnic care avea ceva module...cam ciudat,a zis ca vrea anumite servicii pentru ele....n-am mai intrebat. In fine,ca sa nu mai deschid un alt subiect ,caut si eu cablul de comanda pentru preselector de la RF550 rx-ul.Ca sa fie sincrone ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 Da, de finalul acela auzisem in urma cu ceva ani, era atunci deja defect de mult timp si nu stiu daca l-o fi reparat cineva. Nu stiu insa exact daca mai este acolo, in ce stare si cu cine anume ar trebui discutat, daca o fi dispus sa vanda sursa. Cablul dintre RF-550 si RF-551 ar putea fi manufacturat, din cate am vazut conectorul de la preselector s-ar gasi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 TNX. Apropo'... nu cumva la preselector se potriveste conectorul model MS3106A-24-28S ? Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 o sa vad,nu prea ma pricep...o sa caut un datasheet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum