ion1ion1ion Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 salut ! ce parere aveti vreu sa dau in 2 X HP-18W cu un ipa 400 stereo !ce o sa se intample cu HP-18W ??? o sa se auda "subturat" tare ??daca as face BOXE cu HP-18W ce ati alege ca "goarna" ???Va multumesc , astept raspunsuri ! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Faci destula galagie destul de mare.Nu merge sa pui goarna direct pe langa hp18w.Ar fi bine sa pui si un dif de medie, sau mai bine pui sateliti separati cu hp10w si un pht. Link spre comentariu
crexy Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 salut ! ce parere aveti vreu sa dau in 2 X HP-18W cu un ipa 400 stereo !ce o sa se intample cu HP-18W ??? o sa se auda "subturat" tare ??daca as face BOXE cu HP-18W ce ati alege ca "goarna" ???Va multumesc , astept raspunsuri !daca vrei sa faci subwoofer , o sa-ti trebuiasca un satelit daca vrei fullrange , trebuie sa faci pe 3 cai , ca nu merge pe 2 cai ( hp18w + orice driver nu merge bine ) trebuie un difuzor de medii Link spre comentariu
ion1ion1ion Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 sincer , mie imi place cum "arata acest dif " Va rog mult spuneti-mi daca aveti alte pareri !! daca cineva se pricepe sa imi spuna exact ce dif de medii si ce twetere sa pun !! MULTUMES !CE ziceti ? cunoateti o alta alternativa sa scot galagie mare mare mare din 2 X ipa400 ??Multumesc din nou , astept pareri ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 daca vrei neaparat sa ai niste frigidere poti folosi asa:HP-18W+HP-10W+PHT408desi eu nu as recomanda sa faci boxe atat de voluminoasevor fi dificil de transportat.poti face altfel:faci 2 sateliti cu E12-250N+PHT408 la care adaugi un subwoofer cu HP-18W sau WN-18Rpui satelitii in paralel pe un IPA si subul pe celalaltin final vei avea un sistem mult mai versatil decat 2 frigidere Link spre comentariu
ion1ion1ion Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 doumnule NeXuS_3!uite, cum sta treaba ! nu stiu nici eu ....ce vreu !!zi-mi te rog mult : cu care din cele 2 configuratii facute de tine fack mai multa galagie " adica cu care acopar mai multa lume " ???cu 2+ 1 sau cu frigiderele ???? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 a doua e putin mai eficientanu cu multcastigul insa e pe alta partepreupun ca vrei sa faci si cate o sonorizare, petrecere, etcdaca ai de sonorizat doar 50 de persoane la o petrecere mica , mai linistita, chiar vrei sa fi obligat sa cari dupa tine 2 frigidere pt a le folosi la 20% din capacitate?nu mai convenabil ar fi sa duci doar 2 fullrange/sateliti care sa faca treaba la fel de bine, dar care sa ocupe un sfert din spatiul ocupat de frigidere si cam tot atata greutate.la sonorizari mai mari e f simplu, se adauga subwooferul si gata.gandeste-te la sfarsitul sonorizarilor (daca inca vrei frigiderele)in general termini pe la 4-5 dimineata, esti varza de oboseala, si toti cei din jurul tau sunt praf (beti), asa ca nu ai cu cine te ajuta.cu greu tarai sculele pana la taxi, si descoperi ca soferul face nazuri la frigidere, (-domnu' eu nu transport marfa eu transport persoane)tu, obosit nu stii cum sa ajungi acasa mai repede sa dormi, nu vrei decat sa se termine.Il convingi pe taximetrist pana la urma cu un bacsis mare si te duce, acolo ai de urcat 3 etaje pana in casa, la 5 dimineata nu e picior de om prin preajma (de cele mai multe ori e duminica).Cu greu mare urci magaoaiele de unul singur, si cu o durere de spate enorma te arunci in pat si te intrebi de ce mama dracului ai facut asa niste frigidere.Vorbesc din proprie experienta :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 si la sateliti, manerele sa nu le pui cu bara orizontala. pune-o sa fie verticala. o sa le poti cara intr-un singur drum + ca le pui mai usor pe stativ. vezi rcf seria art :weedman: Link spre comentariu
ion1ion1ion Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 ...totusi , sa zicem ca aleg varianta a 2-a !!!nu ai putea sa imi spui pt cei 2 sateliti ....cava mai puternic , ceva mai galagios ??---avand in vedere ca sunt din iasi , la 2 pasi de tine ai putea sa imi spui pls , mai faci incinte?? daca da care ar fi pretul " frigierelor "si care ar fi pretul la 2+1 :)MS ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 discutam pe privat :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum