Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema difuzor

Vizitator adrianpruna

Postări Recomandate

Vizitator adrianpruna

Am un difuzor de 8' de la o boxa bluetech care nu mai functioneaza corespunzator , adica se aude doar daca apas usor pe membrana in centru, daca ridic mana nu se mai aude , se poate repara? detalii despre difuzor nu stiu ptr ca nu scrie nimic pe el:( , o sa revin si cu o poza

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Silviu26

1

• George(sb)

1

• zal

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Vizitator adrianpruna

am vrut sa vad mai intai daca se poate repara, nu prea ma pricep , si decat sal stric de tot mai bine il duc la cineva .P.S. : cu toate ca ma mananca curiozitatea , si daca l-as putea face cu mana mea as fi mandru , multumesc o sa incerc ,

Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna

Boxe casa Putere M=150W Frecventa=45HZ-20KHZ Impedanta=8ohm Nr Cai=2 dimens=570x260x310 Diametru Dif Joase=8" Diametru Dif Medi=5" Diametru Inalte=1" Astea sunt caracteristicile boxei din care provine , cum pot afla detaliile difului? Ca pe el nu scrie nimic , il pot folosi ptr un ('mini') subwoofer?sai fac o incinta , am cautat pe aici si am gasit un proiect care imi place.Este nevoie de filtru ceva?ce miar trebui?va multumesc anticipat

Link spre comentariu

pe dif il cheama SB-8 parca, si nu are parametrii de subwooferSB-8-----------------------------------------Fs = 59,55 HzQms = 2,71Vas = 29,95 litersCms = 0,409 mm/NMms = 17,46 gRms = 2,411 kg/sXmax = 3, mmXmech = 4,5 mmP-Dia = 170, mmSd = 227, sq.cmP-Vd = 0,0681 litersQes = 0,781Re = 7,1 ohmsZ = 8, ohmsBL = 7,707 TmPe = 50, wattsQts = 0,606no = 0,781 %1-W SPL = 91,07 dB2.83-V SPL = 91,59 dB

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator adrianpruna

iam facut si incinta ...azi o sa-i pun si difurile...sa vdm la final cum e :d....imi place cum e pana acum...ptr poze intrati la sectiunea incinte "Incinta SB-8" nick adrianpruna

Link spre comentariu

am avut niste boxe identice la reparat, sa dezlipit conul de bobina, vtrbuie vazut daca sa intrerupt lita, daca nu ajunge doar sa scoti fifuzorul, sa ridici putin membrana ungi cu putin prenadez, si lasi 2-3 zile la intarit si gata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări