icar Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) Nu-i nici o mirare, odata ce un anume personj care va inlocui telefonia cu telepatia, si pregateste venirea lui Iisus pe Pamant, a obtinut 2 milioane de voturi. Smecheri sa fie, ca prosti, berechet! Editat Februarie 1 de icar 8 Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) La 01.02.2025 la 17:36, Alic a spus: Băi, aci e cu Anștain, ce draqu. Extinde Apropo de Einstein, azi am aflat de la AI-ul chinezesc că un acumulator încărcat este 'puțin' mai greu ca unul descărcat din cauză că E=mc2 Editat Februarie 1 de mihaiaurul Link spre comentariu
gabiTV Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 La 01.02.2025 la 17:48, mihaiaurul a spus: Apropo de Einstein, azi am aflat de la AI-ul chinezesc că un acumulator încărcat este 'puțin' mai greu ca unul descărcat din cauză că E=mc2 Extinde Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 tot AI.ul chinezesc a recunoscut ca cel putin 30% din ce are e copiat de la alte AI.uri si ca se foloseste de alte AI.uri sa ajunga la performanta ,performanta care nu e chiar asa cu e laudata sa nu mai spunem ca nu avea parola de acces si ca cam toate datele personale le varsa direct la PCC (Partidul comunist chinez) Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) La 01.02.2025 la 17:57, iuliantv a spus: sa nu mai spunem ca nu avea parola de acces si ca cam toate datele personale le varsa direct la PCC Extinde Eu nu am nimic de ascuns. Tu ? Hai totusi să păstrăm discuția la E=mc2 și la masa acumulatorului pomenit mai sus. Poate o punem de un perpetuum-mobile colectiv. Editat Februarie 1 de mihaiaurul Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 La 01.02.2025 la 18:00, mihaiaurul a spus: Eu nu am nimic de ascuns. Tu ? Hai totusi să păstrăm discuția la E=mc2 și la masa acumulatorului pomenit mai sus. Poate o punem de un perpetuum-mobile colectiv. Extinde nici pe timpul lui Ceausescu nu aveam nimic de ascuns,totusi majoritatea ne feream de securitate, aveam de ascuns dreptul la exprimare Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 E greu de spus daca e mai greu, poate fi mai usor, este vorba de o variatie de energie al carei semn nu poate fi precizat. Are legatura cumva cu Einstein, vidul are enegia maxima, orice altceva are enegie mai mica decat vidul. Abordarea mea simplificata in materie de energie este ca ea are doua componente energie cuantica si energie de distorsiune spatiu timp, denumirile originale quantum energy & warp energy. Particulele cuantice cu masa de repaus cupleaza o energie quantica cu e energie warp, acea energie le confera masa, iar energia cuantica este conferita de o vibratie stationara. In cazul in care o astfel de particula este absorbita de o gaura neagra doar energia warp se adauga la masa gaurii negre energia quantica e radiata in univers sub forma radiatiei Hawking( unde gravitatonale), o gaura neagra care absoarbe doar lumina pierde masa. Reteta universului este necunoscuta noua, nu stim daca are suficienti fotoni (inclusiv radiatia de fond) sa evapore in totalitate toate gaurile negre. Un lucru stim sigur energia vidului e practic imposibil de extras derece e stabil termodinamic, nu au loc reactii in lant nici macar la formarea sau coliziunea de gauri negre, energia eliberata este fix schimbarea masei sistemului si poate fi masurata destul de precis. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) La 01.02.2025 la 18:49, ionut120v a spus: E greu de spus daca e mai greu, poate fi mai usor, este vorba de o variatie de energie al carei semn nu poate fi precizat. Extinde Când încărcăm un acumulator, creștem energia stocată în el, ok ? Din moment ce E=mc2, creșterea nu se poate realiza decât prin creșterea masei (infimă, nemăsurabilă) ,dar trebuie să existe această creștere. Altfel, ori îl constrazicem pe Einstein, ori modificăm viteza luminii după încărcare. Editat Februarie 1 de mihaiaurul Link spre comentariu
ionut120v Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) Enegia electrica respectiva se asociaza cu modificarea enegiei cuantice a sistemului care nu e musai sa fie de aceasi semn, adica pozitiva. Ex o hidrocentrala cu pompare, daca bazinele au acelasi nivel nu produce nimic, putem incarca energie in sistem fie adaugand fie indepartand apa din unul din bazine. Editat Februarie 1 de ionut120v Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) La 01.02.2025 la 19:30, ionut120v a spus: Enegia electrica respectiva se asociaza cu modificarea enegiei cuantice a sistemului care nu e musai sa fie de aceasi semn, adica pozitiva. Extinde Deci denumirea "acumulator" nu este cea mai potrivită. Iar un "încărcător" poate fi denumit "descărcător". Interesant. Chiar interesant ce spui. Când mai ai timp, te rog să dezvolți subiectul. Editat Februarie 1 de mihaiaurul Link spre comentariu
merck Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 La 01.02.2025 la 17:48, mihaiaurul a spus: Apropo de Einstein, azi am aflat de la AI-ul chinezesc că un acumulator încărcat este 'puțin' mai greu ca unul descărcat din cauză că E=mc2 Extinde Ce spune ChatGPT: Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 La 01.02.2025 la 19:42, merck a spus: Ce spune ChatGPT: Extinde Hai să urmărim, totuși, ce spune al nostru coleg @ionut120v. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 La 01.02.2025 la 19:45, mihaiaurul a spus: Hai să urmărim, totuși, ce spune al nostru coleg @ionut120v. Extinde Pai cand am vazut ca vorbeste despre "warp energy" mi-am adus aminte ca am treaba si nu-i frumos sa deranjez. Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Cred ca AI-ul chinezesc, .....a aflat si el ca prin umplerea rezervorului unei masini masa acesteia creste, pentru ca benzina sau motorina au densitate mai mare decat aerul.... Pe vremuri, la Trabant (masina fata de care eu am respect), se spunea ca daca-i faci plinul i se dubleaza chiar pretul... Dar cind pui acumulatorul masinii la incarcat nu se degaja bule de gaze? Masa ar trebui sa scada. Ori acestea au masa negativa, ca pe vremuri in teoria flogisticului?...La alte acumulatoare nu am vazut degajari de gaze...Amuzante idei, cu AI-ul acesta! Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 Bateria incarcata e mai grea decat una descarcata pt ca electronul are masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate