Stefan Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 caut de ceva timp o schema electrica de Matiz insa nu reusesc sa gasesc cava in romana si care sa nu contina 1184 pagini ca ma costa o avere la imprimanta si imi este ff greu sa urmaresc pe ecranul computerului .nu stiu unde sa pun manualul care il am eu pentru ca are 37Mb si pe contul meu de Lx nu merge Link spre comentariu
Abram Burel Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Nu exista schema electrica de Matiz de o pagina, cum era pe la Dacii sau Oltcit pe vremuri. In afara de cele din manualul de service nu cred sa gasesti decat daca s-a apucat vreun pasionat sa le prelucreze. Oricum, schemele propriu-zise nu sunt decat pe vreo 20 de pagini sau cam asa ceva. In plus, sunt organizate "tematic" si deci foarte practice. Sincer, nu-mi dau seama ce te incurca la ele. In ceea ce priveste romana (de fapt, engleza), daca te intereseaza ceva anume, intreaba. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 incerc sa pun undeva manualul care il am eu! nu doream de o pagina dar nici de 1000 Link spre comentariu
rimache Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 De ce nu imprimi numai paginile cu schemele? De ce trebuie imprimat tot manualul? Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 pentru ca sunt un mare lenes sa caut schemele in acel pdf. dar multumesc oricum .am gasit ce aveam nevoie (duminica am facut un efort si am cautat in acel manual ce aveam nevoie) p.s. : daca cineva are nevoie de acel manual va rog apelati la [email protected] Link spre comentariu
rimache Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Este si aici sau aici. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 multumesc ! chiar daca momentan nu mai este nevoie (momentan!!!) :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum