Untold Postat Noiembrie 15, 2023 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 La 21.06.2022 la 10:29, Untold a spus: .............. Schema pt asa ceva ar ieși banal de simpla, MOSfet, regulatorul, 1 rezistenta. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 La 24.08.2023 la 13:15, sesebe a spus: Am ajuns demult acasă. De mai multe ori chiar, dar nu mai știu exact ce se dorea. Schema pt un convertor Royer sau stabilizatorul liniar cu MOS-FET? Ambele, se poate? Multumesc. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Nu am mai proiectat pina acum cap-coada un convertor Royer si pot doar pune o shema principiala la asa ceva fara calcule si valori. Mi-ar lua prea mult timp si ar trebui sa fac si ceva experimente practice ca sa pot pune o schem full functionala. Pe partea de regulator cu MOS pt filamente as putea proiecta relativ rapid o schema simpla. Este vorba de 1.2V la 60-70mA? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Un regulator de 1.25V potrivit aplicatiei in discutie: Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Vă puteți inspira de aici cu convertorul Royer https://www.smps.us/inverters.html Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 @sonic11, habar n-aveam ca asta este convertorul Royer. Cand eram pionier faceam chestii de-astea pentru aprins neoane (ma rog, schema era mai simpla, un singur tranzistor, nu push-pull). Voi incerca si regulatorul pus de @sesebe, pare interesant. Din pacate proiectarea in domeniul asta nu e nici pe departe punctul meu forte, multumesc celor care ma ajuta. Daca vreodata aveti nevoie de un proiect de vase sub presiune, reactoare, rafinarii si alte sisteme de conducte, doar intrebati . Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 36 minute, yo9hrb a spus: @sonic11, habar n-aveam ca asta este convertorul Royer. Cand eram pionier faceam chestii de-astea pentru aprins neoane (ma rog, schema era mai simpla, un singur tranzistor, nu push-pull). Voi incerca si regulatorul pus de @sesebe, pare interesant. Din pacate proiectarea in domeniul asta nu e nici pe departe punctul meu forte, multumesc celor care ma ajuta. Daca vreodata aveti nevoie de un proiect de vase sub presiune, reactoare, rafinarii si alte sisteme de conducte, doar intrebati . cu plăcere! Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 17, 2023 Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 4 ore, yo9hrb a spus: @sonic11, habar n-aveam ca asta este convertorul Royer. Cand eram pionier faceam chestii de-astea pentru aprins neoane (ma rog, schema era mai simpla, un singur tranzistor, nu push-pull). Voi incerca si regulatorul pus de @sesebe, pare interesant. Din pacate proiectarea in domeniul asta nu e nici pe departe punctul meu forte, multumesc celor care ma ajuta. Daca vreodata aveti nevoie de un proiect de vase sub presiune, reactoare, rafinarii si alte sisteme de conducte, doar intrebati . Defapt eu nu ma refeream la cel postat de sonic11. Ma refeream la o anumita varianta a acestuia care nu are hard switching si deci zgomot injectat/radiat redus. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 La 17.11.2023 la 19:22, yo9hrb a spus: @sonic11, habar n-aveam ca asta este convertorul Royer. Cand eram pionier faceam chestii de-astea pentru aprins neoane (ma rog, schema era mai simpla, un singur tranzistor, nu push-pull). Voi incerca si regulatorul pus de @sesebe, pare interesant. Din pacate proiectarea in domeniul asta nu e nici pe departe punctul meu forte, multumesc celor care ma ajuta. Daca vreodata aveti nevoie de un proiect de vase sub presiune, reactoare, rafinarii si alte sisteme de conducte, doar intrebati . Ceva noutati? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Nimic nou pe frontul de vest, prietene. Reorganizez atelierul deocamdata. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7 Partajează Postat Februarie 7 Uite si o schema cu iesire sinusoidala, nu chiar royer dar foarte similar: https://en.wikipedia.org/wiki/Royer_oscillator Ceva mai jos pe pagina este si varianta asta: Sinewave Oscillator (Baxandall, aka "Resonant Royer" vs Original Royer) Link spre comentariu
mila Postat Iunie 23 Partajează Postat Iunie 23 Acum 21 ore, sesebe a spus: Inca astept noutati! Si eu vreau sa vad si sa aud radio audion cu 1J24B. Stabilizatorul de 1,25V e fain. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum