Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montaj modul releu pe pcb

Livs

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Livs

2

• Stefan

1

• ratza

1

• Усилитель

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Soluția este să montați componentele direct pe PCB, fara partea de LEDuri sunt 4 componente inclusiv releul deci nu e cine știe ce inginerie.

Dacă totuși vreți să montați modulul sunt mai multe.variante in funcție cablajul final. Puteți elimina pinii de comandă și clemele cu șurub pentru a fixa modulul direct pe cablaj prin intermediul unor pini / sârme sau puteți fixa modulul de cabjal cu orice adeziv bicomponent fără proprietăți electroconductive.

Chiar daca sunteți începător totuși lucrurile astea țin de o logică elementara și nu neapărat de electronică.

Link spre comentariu

Multumesc Stefan, cred ca solutia cu demontatul conectorilor pot sa o aplic cu succes.

Ma gandisem ca sunt ceva plastice care pot tine placuta pe laterale. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Livs a spus:

Ce solutii am pentru montaj pe un pcb?

Eu as pune banda dubluadeziva pe capacul releului, mai calitativa, si lipit pe pcb..... 10 sec cu totul.... Oricand se poate lua jos, si mai si absoarbe din clantanitul releului... 

Link spre comentariu

Mi se pare ca pe latime ( pe partea mai ingusta a placii) sunt cativa mm de la margine pana la piese. Placa asta se poate fixa de alta placa PCB pe partile laterale cu doua bucati de placute din textolit sau alt material fixate in colturi cu cate doua suruburi.

image.thumb.png.36dda9774602a908f6e7503914dbfb14.png

Editat de sla
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări