Livs Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Am un modul cu releu care nu are gauri de montaj. Ce solutii am pentru montaj pe un pcb? Multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Soluția este să montați componentele direct pe PCB, fara partea de LEDuri sunt 4 componente inclusiv releul deci nu e cine știe ce inginerie. Dacă totuși vreți să montați modulul sunt mai multe.variante in funcție cablajul final. Puteți elimina pinii de comandă și clemele cu șurub pentru a fixa modulul direct pe cablaj prin intermediul unor pini / sârme sau puteți fixa modulul de cabjal cu orice adeziv bicomponent fără proprietăți electroconductive. Chiar daca sunteți începător totuși lucrurile astea țin de o logică elementara și nu neapărat de electronică. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Un PCB existent sau unul care va lua naştere? Link spre comentariu
Livs Postat Iunie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2022 Multumesc Stefan, cred ca solutia cu demontatul conectorilor pot sa o aplic cu succes. Ma gandisem ca sunt ceva plastice care pot tine placuta pe laterale. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 Acum 1 oră, Livs a spus: Ce solutii am pentru montaj pe un pcb? Eu as pune banda dubluadeziva pe capacul releului, mai calitativa, si lipit pe pcb..... 10 sec cu totul.... Oricand se poate lua jos, si mai si absoarbe din clantanitul releului... Link spre comentariu
sla Postat Iunie 10, 2022 Partajează Postat Iunie 10, 2022 (editat) Mi se pare ca pe latime ( pe partea mai ingusta a placii) sunt cativa mm de la margine pana la piese. Placa asta se poate fixa de alta placa PCB pe partile laterale cu doua bucati de placute din textolit sau alt material fixate in colturi cu cate doua suruburi. Editat Iunie 10, 2022 de sla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum