LUCI Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Specific de la inceput ca nu vreau sa fac reclama dar mi sa parut interesant ce am vazut pe urmatoarea pagina http://www.audiobahn.com Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 puteri extreme nu garanteaza si presiuni ridicate...dar e drept sa vezi difuri rezistente la puteri extreme....e o provocare pt inginerii proiectanti Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 Parerea mea este ca la 1500-2000W presiunea va fi destul de mare. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Nu-i asa de mare filozofie. Si Ground Zero are difuzoare de 2000 W Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 Scuze daca vi sa parut ca ridic in slavi audiobahn ,dar acesta fiind un forum iar mie parandumi-se interesant ce am vazut nu vad nici o problema cu acest topic Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Nu-i nici o problema, ti s-au parut bune si ti-ai dat cu parerea. Este foarte bine. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Parerea mea este ca la 1500-2000W presiunea va fi destul de mare.Clar ca va fi mare, dar depinde si eficienta..bagi tu in astea 1000W si suna bine, dar nu mai bin faci o incinta eficienta care le taie pe astea cu mai putina putere?E drept ca o asemenea putere te poate ajuta in constructia unor incinte mici dar suparate..numai bani sa ai de difuri si de amplifuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum