Vizitator OviV2 Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Salutare tuturor Urmaresc forumul de ceva vreme si uite in sfarsit am si eu o problema la care nu reusesc sa-i gasesc rezolvarea nicaieri pe forum :(Am un subwoofer Creative Cambridge Soundworks 5.1 si as dori sa instalez subwooferul in masina. Alimentarea este 13.5V DC .... mai trebuie sa adaug ceva sau doar sa il alimentez in masina? Avand in vedere ca la masina se debiteaza 14.4V cu motorul aprins? El vine din fabrica cu un adaptor de la priza, nefiind un sistem audio pt masina dedicat.Multumesc anticipat Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 merge legat direct, doar ca puterea lui e destul de mica ... fiind alimentat la 13.5V ...mai mult de 20W e putin probabil sa scoata. Link spre comentariu
Vizitator OviV2 Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Multumesc pentru reply. :)intr-adevar , el da 17W , dar sunt curios cum se va auzi in masina Mai o singura intrebare , e problema daca ii dau semnal preamplificat de 2v din mp3player? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 trebuie sa-i pui o bobina de deparazitare pe alimentare,altfel poti avea sunete nedoriteeventual si niste condeastori,daca nu contine Link spre comentariu
Vizitator OviV2 Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Intr-adevar, multi parazitzi, putere mica... suna mult mai bine in casa si asa va ramane Multumesc pentru reply-uri, proiect incheiat:P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum