mihaiaurul Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 4 minutes ago, daniels said: Atentionarea tot apare si nu se executa in bucla. Este Ok asa. Nu este pus sa se execute in bucla. Nu inteleg de ce programul dau nu merge. Nu afiseaza nimic ? Link spre comentariu
roadrunner Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 (editat) Citat Nu inteleg de ce programul dau nu merge. Nu afiseaza nimic ? eu vad ca merge - in screenshot. RR Editat Decembrie 11, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Nu merge, testul pentru RTC nu merge. Link spre comentariu
roadrunner Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 (editat) Acum 33 minute, daniels a spus: Nu merge, testul pentru RTC nu merge. ziceam de "Hello world" (ala care printeaza numai o singura data in rutina Setup) RR Editat Decembrie 11, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 4 hours ago, roadrunner said: eu vad ca merge - in screenshot. Programul postat initial se pare ca nu merge. 2 hours ago, daniels said: Nu merge, testul pentru RTC nu merge. Te-am intrebat daca afiseaza ceva in consola. Afiseaza sau nu ? Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Nu afiseaza nimic. Cu un alt program de test afiseaza asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum