Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablu ac3 de la sistemul 5.1 genius

Postări Recomandate

am de confectionat un cablu ac3 pt un sistem genius 5.1

cablul este cel de line in,pt toate canalele,la un capat 3xjack,la celalat o mufa minidin 9 special

link cu poze

link cu pinout-ul mufei,dar nu pt aplicatia asta

pe mine ma intereseaza pinout-ul mufei pt acest sistem,ca pe google n-am gasit

sau eventual daca are cineva un cablu d-asta(si de vanzare) sa vada cum vin firele,sau ne intalnim sa vad eu,etc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariand

2

• Dr.L

2

• 5 ani mai târziu...
Vizitator mamulas

Am si eu problema cu acest cablu. Mi s-a rupt mufa ce intra in subwoofer,capul metalic s-a rupt de restul mufei si a ramas in woofer. L-am scos si l-am pus inapoi in mufa neagra dar degeaba ca nu mai face contact pinii cu cablurile alea subtiri si colorate diferit. Am desfacut mufa cu totul si am scos cablurile dar nu stiu cum sa le conectez la pini,ce culoare corespunde pinului. Sunt 6 cabluri colorate si unul negru si pinii sunt 9. Le-am lipit cele 6 cabluri la pini dupa cum mi s-a parut ca au fost inainte si cel negru l-am lipit pe exterior. L-am inchis si l-am bagat in woofer dar la testul de sunet nu corespundea imaginea de pe calculator a boxei si boxa de unde venea sunetul. Apasam pe imaginea boxei dreapta de exemplu si se auzea centru si tot asa plus ca 2 din boxe nu scoteau niciun sunet. Cablul respectiv are la un cap 3 mufe jack si la celalalt o mufa tata cu 9 pini,e dintr-o singura bucata vreau sa zic,cele 6 cabluri subtiri colorate plus cel negru sunt bagate intr-unul negru mai gros.Daca imi poate spune cineva ce culoare corespunde fiecarui pin ca e treaba migaloasa sa lipesc 10 mii de combinatii pana nimeresc pe cea buna.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Aceeasi problema am intimpinat-o si eu cu mufa miniDIN 9 care s-a rupt . Cautat cablu sau mufa fara nici un rezultat in toate magazinele de pe Maica Domnului si nu numai . Am gasit recent o mufa in China care m-a costat 10 lei cu tot cu transport . Deoarece am refacut cablul vreau sa-i ajut si pe altii sa-l poata face . In atasament cred ca am dat toate detaliile . Daca intimpinati dificultati nu ezitati sa-mi cereti ajutorul

Cablu AC3.doc

Link spre comentariu
Vizitator roholidays

Salut,Am aceeasi problema cu cei de dinaintea mea, respectiv mufa cu 9 pini s-a rupt din plastic si firele sunt de asemenea intrerupte.Are cineva idee, de unde se poate comanda o mufa de acest tip? Cat costa? Schema colegului pare buna , nu inteleg insa total numerotarea pinilor. Poate imi explici si mie te rog pinii 3,4,5 si 6 corespund carui pin?...ca nu inteleg din schema...sorry..Un cablu nou stie cineva de unde se poate cumpara?Multumesc...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator pvd

Scuze pentru intirziere .Am adaugat la schema ordinea pinilor mufei care este vazuta de pe partea cu lipiturile ,acum cred ca se intelege ca pinii 4 si 5 sint cei din mijloc. Pinii 1, 2 ,3 , 4 nu sint folositi . Mufa am cumparato de pe ebay si a venit in circa 2-3 saptamini . Cablu in Romania nu am gasit . Din aceeasi sursa cred ca poti lua si cablu gata facut , dar eu am vrut sa-l fac

Cablu AC3.doc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări