Vizitator Kpone Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 un singur lucru vreau sa intreb ca nu prea am gasit ceva concret.....cum se face o incinta dak am toti peretii........adik cum prind toate fetele intre ele??.suruburi,aracet,silicon........care e cea mai buna metoda si cea mai practica? Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Cel mai bine e sa folosesti holtzsuruburi si pt etansare silicon. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 Dar sa le si lipesti..eu nu m-as baza numai pe holtzsuruburi mai ales daca incintele is din pal, ca ala se sfarma destul de usor...aracetul va crea o legatura mult mai puternica si va si etansa destul de bine Link spre comentariu
Vizitator Kpone Postat Februarie 2, 2005 Partajează Postat Februarie 2, 2005 pai da ca din pal m-am hotarat sa le fac.............le lipesc cu aracet ,folosesc si holtzsuruburi....dar totusi trebuie sa aiba o parte,cred ca spatele,care trebuie sa fie usor detasabila la nevoie,pe aceea cum o prind ca nu mai e loc de aracet? Link spre comentariu
Vizitator danielzane Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Montezi la interior in colturi cate o bucata de lemn cu profil patrat in care fixezi cu holtsuruburi fata sau spatele detasabile. Intre patrate poti fixa baghete de lemn mai subtiri, la nivel cu patratele, pe care poti lipi purfix sau ceva in genul asta si nu vei avea probleme cu etansarea. Link spre comentariu
cburlea Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Dar sa le si lipesti..eu nu m-as baza numai pe holtzsuruburi mai ales daca incintele is din pal, ca ala se sfarma destul de usor...aracetul va crea o legatura mult mai puternica si va si etansa destul de bine merg holtzsuruburile, dar trebuie sa dai gaura cu bormasina intai 8) cu o unitate mai mica decat surubul. cu un spiral mai mare poti sa faci sa nu se mai vada surubul, adica "infundat" sau flashspor la treaba! Link spre comentariu
cburlea Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Cel mai bine e sa folosesti holtzsuruburi si pt etansare silicon.de care silicon? pentru lipit sau pentru etanseizat? :? pentru ca sunt siliconuri cu care lipesc suspensiile superioare ale dif-urilor....merci Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Or merge holtsuruburile..dar un aracet face mult mai multe si e usor de lucrat cu el, etanseaza bine si nu ai nevoie sa faci gauri ca sa pui aracet cu ai nevoie sa dai pt holtsuruburi si iti spun ca alea sfarma palul la solicitari mariCel mai bine nu te complici cu spatele detasabil ca oricum difurile le montezi pe dinafara, lipesti totul si lucrezi prin gaura de la bass, daca dimensiunea gaurilor iti permite. Link spre comentariu
Vizitator Kpone Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 mersi pt sfat,asa o sa fac ca difuzoare o sa-mi iau de 15" sau 17" si cred k o sa-mi permita si cum o sa le montez pe dinafara,ca asa am citit ca e mai indicat,nu credk o sa fie probleme.thanks again! Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Silicon universal(si pt. etansare si pt. lipire) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum