Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putin ajutor la o incinta (difuzor BM-1206)

Vizitator slick89

Postări Recomandate

Vizitator slick89

Salut tuturor....Sunt nou printre voi si am si eu o intrebare: Nu cum mult timp in urma m am "procopsit" cu un difuzor BM 1206... stiu k difuzorul este slab si k nu exista parametri oficiali pt el asa k intreb pe cei care stiu din experienta....... cam cat trebuie sa aiba incinta (litraj) si care ar fi mai buna... BR sau sealed ? va rog mult dak se paote help :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator slick89

12" high power subwoofer with non-pressed cone big foam edgemagnet wight:2*50 OZ duble magnetvoice coil: 2,5 inch kapton dual voice coilmaximum power :600wnormal power: 400WPrequency Response: 30-3000Hzsensitivity: 90dBimpendance : 4+4 ohm

Link spre comentariu

S-a inventat functia Modifica, in cazul in care mai doresti sa adaugi cate ceva la ceea ce postezi.Avand in vedere ca difuzorul nu are parametrii eu as opta pt o cutie de 50 L inchisa.In cazul in care nuti plac poti sa-i pui oricand un port de basseflex.

Link spre comentariu
Vizitator slick89

S-a inventat functia Modifica, in cazul in care mai doresti sa adaugi cate ceva la ceea ce postezi.Avand in vedere ca difuzorul nu are parametrii eu as opta pt o cutie de 50 L inchisa.In cazul in care nuti plac poti sa-i pui oricand un port de basseflex.

Imi cer scuze fata de cei pe care i am suparat :| .... sunt incepator cam in toate domeniile...pana acum nu prea am forumat :|....scz inca odata si multumesc :*
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări