Vizitator slick89 Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Salut tuturor....Sunt nou printre voi si am si eu o intrebare: Nu cum mult timp in urma m am "procopsit" cu un difuzor BM 1206... stiu k difuzorul este slab si k nu exista parametri oficiali pt el asa k intreb pe cei care stiu din experienta....... cam cat trebuie sa aiba incinta (litraj) si care ar fi mai buna... BR sau sealed ? va rog mult dak se paote help Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 12" high power subwoofer with non-pressed cone big foam edgemagnet wight:2*50 OZ duble magnetvoice coil: 2,5 inch kapton dual voice coilmaximum power :600wnormal power: 400WPrequency Response: 30-3000Hzsensitivity: 90dBimpendance : 4+4 ohm Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 S-a inventat functia Modifica, in cazul in care mai doresti sa adaugi cate ceva la ceea ce postezi.Avand in vedere ca difuzorul nu are parametrii eu as opta pt o cutie de 50 L inchisa.In cazul in care nuti plac poti sa-i pui oricand un port de basseflex. Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 S-a inventat functia Modifica, in cazul in care mai doresti sa adaugi cate ceva la ceea ce postezi.Avand in vedere ca difuzorul nu are parametrii eu as opta pt o cutie de 50 L inchisa.In cazul in care nuti plac poti sa-i pui oricand un port de basseflex.Imi cer scuze fata de cei pe care i am suparat :| .... sunt incepator cam in toate domeniile...pana acum nu prea am forumat :|....scz inca odata si multumesc :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum