Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE k750-problema semnal

Vizitator AnDy-je

Postări Recomandate

Vizitator AnDy-je

Am si eu o problema cu acest telefon care de curand i-am inlocuit displayu si acum nu are semnal(nici langa o antena) cateodata are full o data are zero fara sa il misc din aceiasi pozitie. Care ar fi solutia?? plz help

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

5

• Blind

2

• Dr.L

2

• ddeliciu

1

Top autori în acest subiect

Daca ai schimbat displayu la un magazin dute cu el acolo ca din cauza lor tre sa fie problema, daca ai schimbat tu acasa deschide-l si vezi sa faca contact lamelele de la antena pe placa baza...asta tre sa fie, contact imperfect !sau in cazuri mai grave soft dar daca spui k tocmai ce ai schimbat displayu probabil di "greseala" nu a fost ansamblat telefonu cu atentieBafta !

Link spre comentariu

Problema se rezolva simplu. Il desfaci si te uiti ca piciorusele de la antena ai reusit sa le indoi si sa nu mai ai semnal. Tragi putin de ele astfel incat sa iasa in evidenta mai bine (nu ca taranul), reasamblezi si asta e tot.Eu am cotrobait intr-un w800 si am trecut prin faza asta. Daca l-ai facut la un service...atunci du-te peste ei.

Link spre comentariu

Va dau un sfat: inainte de ridica un telefon din service, oricare ar fi el, verificati-va telefoanele , sa fie in perfecta stare. Am vazut multe tel la viata mea "macelarite" si oameni pacaliti pe fata. In cazul de fata problema s-ar putea sa fie de la contactul de la antenena. Baietii de la service s-ar putea sa fii uitat (fara rea vointa probabil) sa puna cele 2 suruburi in care se prinde display-ul in partea de sus. Bafta!

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

Asta ii problema mi l-am facut singur acasa (la service imi cerea 2 mil numa pe display in plus nu era autorizat sau....) am tot asezat lamelele alea de multe ori da degeaba..... Ce ii interesant ca nu il misc deloc dintr-un loc unde pentru un timp are semnal dar scade treptat pana la zero.ma gandeam si eu la lamelele alea da am zis k le cositoresc :rolleyes: :smt003

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

Inafara de contacte imperfecte ce s-ar putea sa fie (ecranu l-am schimbat dupa o cazatura destul de .....) si cu softu i-am facut un update de pe sony ericsson................. :smt102 :smt119

Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je

nu am umblat ca taranu da sa nu fie altceva ma gandeam k l-am desfacut de mi so urat si deaia m-am dat batut k ar putea sa fie contactele (le-am si sters cu alcool izopropilic si tot degeaba)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări