Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Am si eu o problema cu acest telefon care de curand i-am inlocuit displayu si acum nu are semnal(nici langa o antena) cateodata are full o data are zero fara sa il misc din aceiasi pozitie. Care ar fi solutia?? plz help Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Daca ai schimbat displayu la un magazin dute cu el acolo ca din cauza lor tre sa fie problema, daca ai schimbat tu acasa deschide-l si vezi sa faca contact lamelele de la antena pe placa baza...asta tre sa fie, contact imperfect !sau in cazuri mai grave soft dar daca spui k tocmai ce ai schimbat displayu probabil di "greseala" nu a fost ansamblat telefonu cu atentieBafta ! Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Problema se rezolva simplu. Il desfaci si te uiti ca piciorusele de la antena ai reusit sa le indoi si sa nu mai ai semnal. Tragi putin de ele astfel incat sa iasa in evidenta mai bine (nu ca taranul), reasamblezi si asta e tot.Eu am cotrobait intr-un w800 si am trecut prin faza asta. Daca l-ai facut la un service...atunci du-te peste ei. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Va dau un sfat: inainte de ridica un telefon din service, oricare ar fi el, verificati-va telefoanele , sa fie in perfecta stare. Am vazut multe tel la viata mea "macelarite" si oameni pacaliti pe fata. In cazul de fata problema s-ar putea sa fie de la contactul de la antenena. Baietii de la service s-ar putea sa fii uitat (fara rea vointa probabil) sa puna cele 2 suruburi in care se prinde display-ul in partea de sus. Bafta! Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 Asta ii problema mi l-am facut singur acasa (la service imi cerea 2 mil numa pe display in plus nu era autorizat sau....) am tot asezat lamelele alea de multe ori da degeaba..... Ce ii interesant ca nu il misc deloc dintr-un loc unde pentru un timp are semnal dar scade treptat pana la zero.ma gandeam si eu la lamelele alea da am zis k le cositoresc :rolleyes: :smt003 Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 eu din cate stiu ,cositorul nu este un bun conductor !. :smt005 Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 in timp ce cositorsti contactele,e posibil sa topesti/deformezi plasticul din jur,si atunci dai de alte probleme,mai grave Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Inafara de contacte imperfecte ce s-ar putea sa fie (ecranu l-am schimbat dupa o cazatura destul de .....) si cu softu i-am facut un update de pe sony ericsson................. :smt102 :smt119 Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Daca n-ai umblat cu satarul in el, altceva nu are ce sa fie. De spart ceva prin el nu cred ca ai spart, se vedea altfel... Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 nu am umblat ca taranu da sa nu fie altceva ma gandeam k l-am desfacut de mi so urat si deaia m-am dat batut k ar putea sa fie contactele (le-am si sters cu alcool izopropilic si tot degeaba) Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 atunci vreun contact(traseu) intrerupt sau o problema hardware Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 mi-e cam teama ca amplificatorul de semnal trebuie inlocuit! Pf-ul in termeni gsm-isti! :partyman: Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Si cam cat ar costa un amplificator de semnal si daca pot sa il inlocuiesc eu sau nu??? la un service cat ar costa cu totu???? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 nu poti sa-l schimbi decat daca ai statie cu aer cald. La mine costa cam in jur de 50 ron cu tot cu manopera la montat. Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 daca nu stateai asa de departe poate il faceam la tine ..... ca aici o desfacut de doua ori protectia de la camera si cica nu are ce ii face :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum