Adrian_BBS Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 salut...a incercat cineva schema asta?......se merita? .... traful meu scoate dupa redresare si filtrare +- 52V si scoate vreo 7-8A....am vazut ca acolo arata alimentare intre 40V si 60V.....daca se merita poate duce traful meu 2 module deastea .....boxele mele au 8 ohmi? Si inca ceva (asta ca o nedumerire): poti pune 2 boxe la fel pe un amplif mono?schema e luata de pe forumul acesta de la topicul scheme de amplificatoarescuze daca s-a mai vorbit Link spre comentariu
AV1000 Postat Noiembrie 23, 2007 Partajează Postat Noiembrie 23, 2007 nu vad de ce nar merge cu toate ca ar suporta si 70Vcc dar se inalzeste tare Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Incearca asta : http://www.pcpaudio.com/pcpfiles/proyec ... osfet.html Eu am facut schema asta si merge foarte bine. Poti dubla finalii si merge pe tensinile redresate ale trafului tau. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 imi place...poate am timp sa o incerc si pe asta Link spre comentariu
boku Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 merg puse si 2 boxe puse in paralel sa aiba aceeasi impendata Link spre comentariu
lalihifi Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Incearca asta :http://www.pcpaudio.com/pcpfiles/proyec ... osfet.htmlEu am facut schema asta si merge foarte bine.Poti dubla finalii si merge pe tensinile redresate ale trafului tau.Sal Schema aceasta merge pe 2 tensiuni duble? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 25, 2007 Partajează Postat Noiembrie 25, 2007 Da. Eu am stabiliza +/- 42 Vcc iar finalii sunt alimentati la +/- 60 Vcc nestabilizat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum