Nelutzzu Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 Salutare tuturor! Vreau să cumpăr o bandă Kapton și nu știu de unde pot lua ceva bun! Pe Emag am observat că sunt fake-uri! Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 Eu am luat de pe eBay. Acuma, fake inseamna ca se topeste, sau ce alt criteriu defineste calitatea? Link spre comentariu
Nelutzzu Postat Iunie 6, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2022 Majoritatea cumpărăturilor le fac pe Emag și cum am pățit și eu cu alt produs diferit am observat la comentarii că nu ține la temperatura cum ar fi trebuit și că mai lasă și un strat protector! Și citind apoi tot aici la niște comentarii de distribuitori mai cunoscuți am căutat și am găsit niște prețuri mai mari comparativ cu eMag! Și cum am un timp de vreo 12 ani de când nu am mai atins o placă electronică încerc să reintru și să nu mai cumpăr aiurea! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 6, 2022 Partajează Postat Iunie 6, 2022 Acum 10 ore, Nelutzzu a spus: Salutare tuturor! Vreau să cumpăr o bandă Kapton și nu știu de unde pot lua ceva bun! Pe Emag am observat că sunt fake-uri! TME Link spre comentariu
Nelutzzu Postat Iunie 6, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2022 Mulțumesc frumos! Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 Bună ziua, eu vă recomand și Electronic Service Pâncota. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 7, 2022 Partajează Postat Iunie 7, 2022 Eu am benzi din astea de diferite lățimi, luate de la tehnoelectric. Nu se topește nici la 400*. Link spre comentariu
Nelutzzu Postat Iunie 7, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2022 Multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns! Si nu numai lor! Cu toate ca inca nu stiu prea bine sa folosesc pagina Forumului ma simt bine cand intru aici! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum