ionut120v Postat Iunie 4, 2022 Partajează Postat Iunie 4, 2022 Buna ziua, se poate comnda de pe aliexpress fara cont? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 Nu merge, dar contul se face usor. Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 I-am intrebat eu pe aia de la banggood daca trimit ramburs.Nu mi-au raspuns ! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 Nu cred ca vor face asta. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 5, 2022 Partajează Postat Iunie 5, 2022 La 04.06.2022 la 7:02, ionut120v a spus: Buna ziua, se poate comnda de pe aliexpress fara cont? era mult mai simplu så incercati Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Nu-s alți intermediari ce îți permit sa cumperi tot de pe AliExpress plus comisionul lor ? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Ba da, de exemplu Cleşte.ro sau Optimus digital...dar nu-s intermediari, ci magazine ce comercializează marfă cumpărată de pe Aliexpress. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Nu merge fără cont. Nici prin intermediari. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Acum 9 minute, maresaldeflota a spus: Nu merge fără cont. Corect. Mi-as retrage postarea dar nu pot. Asa se intampla cand nu citesti tot topicul. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 9, 2022 Partajează Postat Iunie 9, 2022 Răspunsurile cu ,,intermediari,, nu se referă la comenzile fără cont.Se refereau doar la posibilitatea de a cumpăra un obiect care se vinde pe Aliexpress de la un magazin din ţară.Iar asta se poate face şi fără a avea un cont la unii comercianţi.Deşi e logic că un comerciant va avea mai multă încredere să trimită unui cumpărător înregistrat cu cont, fiindcă activitatea acestuia va fi mai uşor de urmărit. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Va sugerez sa aveti mare atentie la comenzile pe Aliexpress pentru componente active. Este o adevarata loterie. Pentru ca nu gaseam senzori de temperatura LM35DT la magazinele din Bucuresti (este vorba de cel in capsula TO-220) iar preturile au cam luat-o razna la cele online acolo unde exista pe stoc, am zis sa risc comandand pe AE desi nu aveam asteptari prea mari. Anterior comandasem niste stabilizatoare LM337 care au fost toate, vreo 10 buc, niste bucati de ebonita cu trei picioruse. Si cu senzorii de temperatura am patit la fel. Nu este vorba de cei $7 irositi, nu ma destabilizeaza financiar, dar sunt frustrat, dupa ce am asteptat trei saptamani primesc prostiile alea. Iar Aliexpress, desi am oferit dovezi, a transat disputa in favoarea vanzatorului deoarece ma pun pe mine sa restitui pe banii mei produsele. La acest senzor stocurile sunt zero de multa vreme pe TME, Digi-Key sau farnell nu sunt de gasit. Doar la Mouser sunt pe stoc. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 1 oră în urmă, zvonacfirst a spus: Va sugerez sa aveti mare atentie la comenzile pe Aliexpress pentru componente active. Este o adevarata loterie. Cred ca stie toata lume asta, cine cumpăra componente chiar si pasive de pe Ali își asuma riscul. Nu contest ca senzorul ala e fake dar ai încercat totuși cu o sursa externa de min 5V (max 30V) si pe ieșire sa măsori cu voltmetrul? Personal nu am avut probleme cu nici un fel de componente de pe Ali dar am dubii de fiecare data. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 Acum 23 minute, Stefan a spus: dar ai încercat totuși cu o sursa externa de min 5V (max 30V) si pe ieșire sa măsori cu voltmetrul? Da, evident ca am incercat si asta. A fost primul test. Multimetrul are probleme de afisare, joaca afisajul de zici ca este nebun. La 5V curentul afisat pe sursa era de 70mA ceea ce mi se pare foarte mult. Acum 27 minute, Stefan a spus: Cred ca stie toata lume asta, cine cumpăra componente chiar si pasive de pe Ali își asuma riscul. Corect, dar daca lipsesc de pe piata tentatia de a cumpara de pe AE este mare. Dar cred ca sunt din ce in ce mai dese situatiile in care luat teapa de la chinezi. Eu nu am cumparat decat faorte rar componente active de la ei. Cu rezistentele, de exemplu, nu am avut probleme. Sau cu modulele cumparate, la fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate