RealAlex Postat Februarie 15, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2005 Sal Grig Model: HP M900 Max Resolution: 1600 x 1200 Sync Type: Seperate H Freq/ V Freq: 31-95khz / 50-150 hz Tube Size: 19 Link spre comentariu
GRIGORE Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Daca nu ai primit desenul de cablaj la esr-metru si il mai vrei da o adresa de mail si ti-o voi trimite grig Link spre comentariu
RealAlex Postat Februarie 15, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2005 Ba da, dar am intampinat oarecare probleme... nu vreau sa spun ca fac mofturi dar unele sectiuni nu prea se inteleg ... Oricum am cumparat un multimetru analogic care va fi "sacrificat" special pentru acest montaj... Link spre comentariu
GRIGORE Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 ai primit si explicatiile ajutatoare in limba engleza? Puteai folosi miliampermetrul de la orce instrument de masura interpretand doar valoare curentului .Oricum mai sugestiv va fi instrumentul analogic.daca intanpini greutati te ajut. OK . GRIG Link spre comentariu
GRIGORE Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 o sa caut pe cd-urile care le am schema. sper sa o am! grig Link spre comentariu
RealAlex Postat Februarie 16, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2005 Trimite pe [email protected] cablaju la esr-metru... daca il mai ai, multzam. Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 16, 2005 Autor Partajează Postat Martie 16, 2005 Grig, ce diode sunt D6 - D7 , niste echivalente ceva ? de ce sunt notate cu B- C ... sunt diode formate din tz ? Link spre comentariu
GRIGORE Postat Martie 16, 2005 Partajează Postat Martie 16, 2005 Diodele sunt cu germaniu(punctiforme) cu tes. de deschidere 0,15-0,2v gen efd108 folosit in detectia r.receptoarelor radio pe tz.\ iti trimit pe mail datasheetul lor grig Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum