Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

redresor 24v 12 a acid-plumb limitare curent incarcare

iuliantv

Postări Recomandate

Buna seara

caut sa incarc 2 acumulatori de 12v la 12 a plumb-acid,legati in serie,in asa fel sa nu le grabesc sfarsitul,acumulatorii sånt noi,momentan folosesc o surså in comutatie de 29v 2a ,cu un bec inseriat de 24v 50w,as vrea så påstrez aceastå metodå,deoarece e simpla si mediul in care sånt folositi e dispus la umezealå,stiu cå ar fi trebuit undeva la 27v 1.2a ca surså de curent,dar asta am momentan disponibil,intrebarea e,e mult becul la 24v la 50w?,e putin?ar trebui un bec de 24v cu mai putini wati?becul mai are o treapta de 55w

ps.dupå cca 4 ore de incarcare,becul sa stins,(bineinteles si-a pierdut din intensitate in timp inainte de a se stinge de tot)cånd i-am pus la incårcat,erau descarcati nu mai mult de 50%

acumulatorii au ramas reci in timpul incarcarii si sursa caldå

Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• tehtronics

2

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 31 minute, tehtronics a spus:

da am vazut ca se gasesc,de cumparat gata facute,dar nu se vrea investitie mare,,lipså buget,,din partea destinatarului

Link spre comentariu
Acum 41 minute, modoran a spus:

Lipsa buget 133 lei ? Pai nu inteleg ce mai pierzi vremea cu astfel de clienti.

pentru ca unii sånt ,,amåråti si meritå,, deja a bågat 330lei lei in acumulatori,plus cå e putin handicapat,si are nevoie,så se poatå misca mai repede in unele cazuri,la cei 133lei se adauga si transport cel putin 20lei,si cånd tragi linie ajungi la pret de produs nou

e vorba de o trotinetå electricå cu sea ,ceva mai ,,vintage,,primitå de la un vecin,ce a gasito prin uk,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

In gama asta de pret si la cate stie, FOXSUR nu are rival...

Acum, omul face cum vrea el, dar altfel va "termina" repede bateriile lui noi.

Ca sa nu mai zic...cu 330 lei as fi mers pe Li-Ion

Editat de tehtronics
Link spre comentariu
1 oră în urmă, tehtronics a spus:

In gama asta de pret si la cate stie, FOXSUR nu are rival...

Acum, omul face cum vrea el, dar altfel va "termina" repede bateriile lui noi.

Ca sa nu mai zic...cu 330 lei as fi mers pe Li-Ion

24v 12 ah lion.in ro nu as crede,så comanzi din china så astepti 3 luni,asta ca så nu ajungi la transport mai mare ca produsul,nu se meritå,vine iarna,

pentru mine am comandat de 48v 12ah cu ,,incarcator,,ma ajuns 70 dolari,a ajuns un acumulator de 6-7a(må asteptam,cå rar vezi chinez serios cu pret de producator) dar si incarcåtorul a ajuns spart,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări