Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schneider traznit

Budreala Radu

Postări Recomandate

IMG-20220603-201620-965.jpg

Model: led32-sc470k 

Șasiu uniplaca: kk-msd6683 

A fost traznit pe rețea, și i-a fost afectat controlerul sursei nw910, după cod, f9m31 

Am căutat pe google, dar nu-l găsesc; exista vreun alt ic compatibil, sau sa montez o sursă tip ca-xxx?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

3

• Budreala Radu

3

• sesebe

1

• Gabriel_S

1

Identifica pinii după schema și cauta pe site-ul rusesc cu echivalente. Nu se poate sa nu găsești ceva acolo care sa poată fi cumpărat și sa meargă pe placa ta. 

Eu sint complet împotriva cirpelilor de genul cum vrei tu sa faci. 

Link spre comentariu

"Cârpeli " de genul asta am văzut că fac oameni de aici de pe forum, care sunt foarte bine pregătiți; sunt cazuri când chiar nu ai alta varianta, și ești nevoit să faci asemenea lucruri... Personal nu am făcut, dar toate au un început!

Link spre comentariu

Daca ati fi montat un ca888, nici n-ati fi avut timp sa postati pe forum. Tigaia, a se citi televizorul, ar fi tembelizat deja clientul :rade:

Cat despre cârpeli, eu pana acum n-am vazut ca888 traznit, dar sursele originale lesina si daca bate vantul mai tare

Editat de Gabriel_S
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 03.06.2022 la 20:36, Budreala Radu a spus:

IMG-20220603-201620-965.jpg

Model: led32-sc470k 

Șasiu uniplaca: kk-msd6683 

A fost traznit pe rețea, și i-a fost afectat controlerul sursei nw910, după cod, f9m31 

Am căutat pe google, dar nu-l găsesc; exista vreun alt ic compatibil, sau sa montez o sursă tip ca-xxx?

Va salut, stie cineva de acest controler ??? ..., am cautat pe toate placile mele si nu gasesc nimic !

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Am pierdut ceva timp, am refăcut tot primarul sursei si am pus un LD7535, dar semnalul din grila mosfet-ului nu este ok. Nu am acum CA888, dar o sa comand câteva sa am....

Mulțumesc pentru ajutor !

Link spre comentariu

Revin la acest tv, am primit coletul cu CA-888, l-am montat și am înlocuit în același timp tl431 și opto,...am 12 v in gol și când cuplez sarcina (bec 12v/21w) scade tensiunea(abia pâlpâie becul). Sursa este deconectata de la restul plăcii tv(am scos bobina). Aveți idee de ce nu tine în sarcina ? Din chopper am înfășurarea de 12v ,înseriată și cu înfășurarea pentru leduri. Partea de leduri funcționează ok și asta mă derutează, dacă dau 12v extern, tv-ul funcționează normal. Circuitul de referință vine din ramura de 12v și este totul ok, când este fara sarcina , adică dacă am 12v, pe ref.TL431, am 2,49v....!!! Ce ziceți ???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări