Vizitator sorinmav Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Aici se lamuresc toate...http://www.niqro.lx.ro/alarma7.htmEu as spune ca acolo se arata cea mai complicata si neadecvata metoda de legare a unei alarme la inchiderea centralizata, oricum departe de a putea fi de folos userului care a cerut ajutor pt. alarma Ampro.Ce sa mai cred, daca chiar tu sustii mai sus,citez din spusele tale: "oricum departe de a putea fi de folos userului care a cerut ajutor pt. alarma Ampro".Nu spun cu rautate,dar ceilalti doar s-au contrazis pe tema asta. Deci pe cine sa cred?Vad ca nu exista consens la stabilirea codului culorilor a firelor.Astept mai multa consecventa in sustinerea unor afirmatii.Apropo,sa stii ca am mai montat alarme si inchideri centralizate,dar cand am dubii mai bine intreb din mai multe surse si sa obtin raspunsuri apropiate.Sfatuitori sunt multi iar eu am o singura "alarma de parlit".Cam 50%di informatiile legate de alarma le stiu,dar mai sunt de spus multe probabil.Cel mai mult imi este neclar ce fac si cum fac cu cele 3 fire care comanda inchiderea centralizata;consideram ca vreau sa montez o inchidere banala care se gaseste in orice magazin,adica sa cuprinda 5 motorase din care unul cu 5 fire. Link spre comentariu
Vizitator sirius Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Pai daca spuneai de la inceput ca vrei sa montezi o inchidere centralizata din comert, aflai pana acum raspunsul. In cazul asta legi doar cele doua fire, maro si gri la firele alb si maro ale inchiderii. Firul rosu nu se foloseste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum