Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bolboroseste chiuveta bucătărie

Florin8

Postări Recomandate

Exista obiceiul tampit la romani ca locatarul de la ultimul nivel sa reteze toate tevile dupa derivarea utilitatilor la el(tevi de incalzire,aerisirea scurgerii la chiuvete chiar aerisirile bailor interioare).Ultima boacana, am auzit ca unul a retezat cu flexul toate tevile inclusiv teava de gaz.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

9

• Florin8

9

• d2134

4

• validae

4

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, valivoi a spus:

Ultima boacana, am auzit ca unul a retezat cu flexul toate tevile inclusiv teava de gaz.

Dacă toți locatarii au trecut pe branșament individual, mi se pare normal că teava de la fosta instalație comuna sa poată să fie tăiată. Că sigur nu s-a apucat sa taie teava plina cu gaz.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, doru3160 a spus:

Dacă toți locatarii au trecut pe branșament individual, mi se pare normal că teava de la fosta instalație comuna sa poată să fie tăiată. Că sigur nu s-a apucat sa taie teava plina cu gaz.

La Galați a tăiat-o :rade: :

https://stirileprotv.ro/stiri/social/explozie-intr-un-bloc-din-galati-dupa-ce-un-meserias-a-taiat-teava-de-gaze-crezand-ca-e-cea-de-apa.html

Link spre comentariu

Ok, mama proștilor e mereu gravidă. Dar sa nu facem din asemenea indivizi etalon de meserie.

A fost unul care a comis-o...ai mai auzit multe cazuri ca ăsta?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Abia astăzi a venit instalatorul asociației. A băgat șarpele pe acoperiș la etajul 4. Nu trece.
Deci vecina de la etajul 4 a astupat.

Asta era cauza.

Va trebui să remedieze. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări