valivoi Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Exista obiceiul tampit la romani ca locatarul de la ultimul nivel sa reteze toate tevile dupa derivarea utilitatilor la el(tevi de incalzire,aerisirea scurgerii la chiuvete chiar aerisirile bailor interioare).Ultima boacana, am auzit ca unul a retezat cu flexul toate tevile inclusiv teava de gaz. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Acum 2 ore, valivoi a spus: Ultima boacana, am auzit ca unul a retezat cu flexul toate tevile inclusiv teava de gaz. Dacă toți locatarii au trecut pe branșament individual, mi se pare normal că teava de la fosta instalație comuna sa poată să fie tăiată. Că sigur nu s-a apucat sa taie teava plina cu gaz. Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Acum 3 minute, doru3160 a spus: Dacă toți locatarii au trecut pe branșament individual, mi se pare normal că teava de la fosta instalație comuna sa poată să fie tăiată. Că sigur nu s-a apucat sa taie teava plina cu gaz. La Galați a tăiat-o : https://stirileprotv.ro/stiri/social/explozie-intr-un-bloc-din-galati-dupa-ce-un-meserias-a-taiat-teava-de-gaze-crezand-ca-e-cea-de-apa.html Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 21, 2022 Partajează Postat Iunie 21, 2022 Ok, mama proștilor e mereu gravidă. Dar sa nu facem din asemenea indivizi etalon de meserie. A fost unul care a comis-o...ai mai auzit multe cazuri ca ăsta? Link spre comentariu
Florin8 Postat Iulie 15, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2022 Abia astăzi a venit instalatorul asociației. A băgat șarpele pe acoperiș la etajul 4. Nu trece. Deci vecina de la etajul 4 a astupat. Asta era cauza. Va trebui să remedieze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum