Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YMESSENGER - help !!

SirRoger

Postări Recomandate

Salut,Ma poate ajuta si pe mine cineva sa pot lucra cu Ymesss la servici unde PC-ul meu este in spatele unui firewall si al unui server ISA 2004? Mentionez ca adresele pentru accesarea serverului Ymess sunt blocate.Se poate ocoli cumva serverul ISA si firewallul ?Orice idee este binevenita.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

4

• andiy

2

• Blind

2

• ddeliciu

2

Top autori în acest subiect

Intradevar sunt niste varinate si alea, dar nu inteleg de ce va restrictioneaza "sefu" accesul la yahoo in timpul scarbiciuliu ?e o porcarie, poate ai nevoie si de el acolea, sau daca nu ai ce face, si ti plictisesti, mai vb cu unu cu altu..., acuma nah, intradevar se pierde timpu la greu pe mess, dar nu in randul persoanelor ce lucreaza ci in randul coptiilor de 12-16 ani care stau calare toata ziua pe mess, se "indragostesc" si trimit mass-uri pana iti vine sa le tai gatu, yo am executat vreo catziva de genu asta, executati la propriu :DBAFTA !

Link spre comentariu

fostul meu şef avea o boală: dacă nu ai ce face, să stai!!exact, SĂ STAI!!!să nu faci absolut nimic!!!btw... încearcă cu un client jabber pe care bagi transport spre serverul yahoo.dar te vei limita exclusiv la chat, deci nu tu transfer de fişiere, nu tu nimic altceva în afară de chat şi atât!!!sau foloseşte msn messenger... mai nou, cele 2 protocoale sunt capabile să coexiste...

Link spre comentariu

Nu te poti loga cu id-ul de messenger pe msn messenger...eu am incercat si n-am reusit de nici o culoare. Foloseste webmessenger de la yahoo, pe mine m-a satisfacut cat nu imi mergea messengerul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări