ionut120v Postat August 18, 2022 Autor Partajează Postat August 18, 2022 S-a ars iar invertorul la coasa, nu se arde din cauza puterii tranzistoarele sunt toate bune, se arde auxiliara in anumite conditii, anume cand il opresc in sarcina daca prinde ceva, cred ca apare un varf de tensiune care strica auxiliara. Exista o problema de alta natura, am pierdut celalalt invertor, cineva l-a aruncat si n-o mai pot repara, desi acum aveam o solutie, decuplaplam auxiliara de busul bateriei cu un filtru rc si puneam un TVS de tensiunea potrivita la intrarea ei, dar ghinion , nu se poate face, nu mai am invertorul. Link spre comentariu
validae Postat August 18, 2022 Partajează Postat August 18, 2022 De ce nu încerci să reconstruieşti invertorul, folosind de la cel defect partea de forţă şi refăcând pe o plăcuţă separată doar sursa auxiliară sau ce se ma arde acolo ? Dacă are doar o hibă din proiectare, cred că modificarea invertorului ar merita.. Link spre comentariu
ionut120v Postat August 21, 2022 Autor Partajează Postat August 21, 2022 (editat) am pus o baterie, am alimentat, dar mergea in doua faze, avea un driver defect, mergea doar partea de jos, n-am drivere pentru ele, mai am unul cu driverele arse. Al bun nu-l gasesc, am deny din ceruri. Cand lucrurile incep sa inghita bani, stop. Coasa de mana cativa ani cat o mai trai tata, apoi o folosesc pe a lui. 1k ron una noua, am scos la vanzare cu 100 ron, deocamdata stop, mai am de vanzare un aparat de analize vechi, de restaurat sau de piese. daca nu se vinde poate e interesat careva la capitolul vintage, inca se mai gasesc consumabile pentru ele, reactivi merge cu orice, e sistem deschis. Editat August 21, 2022 de ionut120v Link spre comentariu
ionut120v Postat Mai 27, 2023 Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 Referitor la coasa am gasit controllerul, l-am pus am facut tot ce mi-a stat in putinta sa sa nu se mai arda, am pus TVS-uri pe alimntare, dar tot s- a ars, nu asa repede, dar pana la urma a cedat, tot sursa auxiliara ca la celelalte, dar la asta numai aia, am pus 12 v extern si a functionat. Era sa injur ceva de electronica obscura chinezeasca dar uitandu-ma la el am vazut ca se aseamana cu VIPer 12a am pus unul pe o placuta defecta si minune, a aparut 12 v si 5 v, am pus unul si pe placuta buna si functioneaza. Din pacate am in dip nu SO8 cum era acolo dar merge cu el, asta e la 700v sper sa nu mai faca poc, alimentarea fiind baterie de56v li-ion 14s. Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 28, 2023 Partajează Postat Mai 28, 2023 Asta va face bum nu poc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum