vlad_vasile Postat Noiembrie 21, 2007 Partajează Postat Noiembrie 21, 2007 Salutare!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema realizabila home pentru on oscilator in banda K (24 Ghz)?!Am citit ceva daspre diodele Gunn, cum ca ar fi de folos la ce vreau eu dar nu am nici o informatie concreta.Multumesc! Link spre comentariu
florin.bulau Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 Destul de putini lucreaza cu asemenea frecvente. In plus, mai exista si suspiciunea ca doresti sa construiesti un "emitator de microunde cu scop de bruiaj a radarelor politiei". Daca chiar vrei informatii, cred ca ar fi util sa precizezi ce ai in vedere (poate doresti doar sa testezi detectoare de radar?)Chiar daca detectoarele de radar sunt acum "libere", dispozitivele de bruiaj sunt interzise (si foarte usor de detectat!) In plus, radarul are un "pattern", o "modulatie numerica" si "recunoaste" doar ecoul emisiei proprii, asa ca e aproape imposibil de bruiat (si repet, semnalizeaza detectarea unui semnal "agresiv").Personal nu lucrez cu asemenea frecvente (si dispozitive), dar iti urez succes!! Link spre comentariu
yo5oqa Postat Martie 27, 2008 Partajează Postat Martie 27, 2008 Asa o fi, recunoaste si prelucreaza doar ecoul emisiei proprii, dar daca cineva ii ineaca receptorul cu o purtatoare nu mai prelucreaza nimic. Ceea ce este ilegal, bineinteles. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 La frecventa asta ai nevoie de cablaj imprimat pe teflon si este destul de dificil de realizat acasa.In plus trebuie realizata cutia si ghidul de unda (prelucrare mecanica de precizie).Pentru 10GHz sunt oscilatoare, sunt din ceramica se numesc DRO iar daca desfaci un LNB de satelit gasesti o bucata.Iar daca reusesti sa-l construiesti si se foloseste pentru bruiaj radar, toti cei de la politia rutiera o sa te caute, fiecare masina o sa te opreasca sa-l verifice si pentru realizarea aparatului o sa-ti lase "hartia de multumire".:smt075 Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 poate vrea sa ii faca pe soferi sa mearga mai incet prin fata casei lui :yawinkle: Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Poza pare a fi din Timisoara mai exact in zona complexului. Link spre comentariu
vlad_vasile Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 poate vrea sa ii faca pe soferi sa mearga mai incet prin fata casei lui :yawinkle:E pe aproape presupunerea ta! Inca nu am gasit o solutie... caut sa cimpar un senzor ca alea de la usile benzinariilor dar nici din alea nu gasesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Ca sa faci un detector de radar sa piuie e mult mai simplu. Baga o purtatoare radio din benzile libere modulata cu impulsuri cu fronturi foarte ascutite. Merge garantat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum