Stefan Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Acum 1 oră, doru3160 a spus: Mai repede aș merge pe honor 90, parcă e mai aproape de huawei Pai Honor chiar e Huawei mascat. Sigur că ei se jură pe roșu că din 2020 au vândut subsidiara dar asta nu înseamnă că-i credeam pe cuvânt. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Da, dar e cu o șchioapă mai jos decât modelele huawei. Am avut cateva luni pe mână, un huawei P40 lite 5G. E altceva, dar lipsa asistenței google si apelarea la terțe căi pt instalare, m-a convins ca mai bine caut alternative. Și-au îndeplinit scopul americanii. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Sora mea acum si-a tras un Xiaomi 12 T Pro de la Orange ,pt prelungire a primit mare reducere ,a platit 1550 lei ,cam la juma pret... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2023 Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Toate xiaomi din seria pro, au display de 6,67 inchi și cca 200 grame. Nu mă acomodez cu portul in buzunar. Altfel, nimic de reproșat. Am încercat acum 3 ani, si acum 9 pro il poartă soția. Oppo reno 7 ar fi fost pe placul meu, are dimensiuni decente, camere bune, autonomie bună, memorie ok, procesor decent, dar deja a pierdut timpul pt actualizari. Peste 2 luni, are 2 ani pe piață, de la apariție. Și fără actualizari il pot ține și pe al meu la fel de bine...in privința asta, samsung este privilegiat. Oferă 2 sau 3 ani de actualizări de soft (in functie de model), și 5 ani actualizari de securitate. La iphone nu știu cum e. https://www.gsmarena.com/oppo_reno7_5g-11350.php Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum