dumitrumy Postat Martie 6, 2023 Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Salut, sursa 17PW26-3 incercare de depanare prin telefon. A cumparat doua FAN7711 de pe M. Domnului. A pus bec de 60W in serie cu drena MOS sus---a ars primul integrat. I-am spus sa deconecteze PFC si primarul trafului. A pus 270R in drena MOS sus si 270R intre sursa si masa--a ars al doilea integrat. Spune ca a verificat ca intotdeauna MOS-urile si componentele din porti. Ati avut probleme cu 7711 cumparat de pe str. electronicii? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 Titlul ar fi trebuit sa fie "depanari accidentale" data fiind frecventa lor. Asa ca o sa fie amestecate de tot felul. Azi trebuie sa fac un incarcator pt acumulatorul din poza. Intrebarea mea este, daca las liber pinul C+ va fi afectata functionarea BMS-ului? Poate s-a mai lovit cineva de aceeasi problema. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Dacă e Parkside, nu are BMS ci doar circuit de egalizare a elemenților și trebuie să folosiți un modul de încărcare ,,de-a gata,, pe care să îl intercalați între sursa de alimentare și acumulator.Ca cel de mai jos.Am folosit chiar ieri unul și e foarte ușor de utilizat, poți regla tensiunea finală de încărcare și curentul independent.Plus că indică prin leduri starea de funcționare și terminarea încărcării. https://www.sigmanortec.ro/modul-coborator-tensiune-lm2596-detectare-incarcare-1-30vdc-3a?gclid=CjwKCAjw_MqgBhAGEiwAnYOAeuATOrzAjzuKPcxmrkfFcGojNAKUcD0ng_9CHAFsG5-2rJbz16puBxoC9K0QAvD_BwE Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 Off, dau din ce in ce mai multe rateuri. Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2023 Partajează Postat Martie 16, 2023 Din păcate, partea plantată cu componente nu se vede în poză.Astfel că nu putem vedea dacă placa are doar funcţie de egalizare sau şi de BMS.Dar pentru siguranţă e mai bine oricum să folosiţi un modul cum am indicat mai sus. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 Pe mine ma roade ce face C+!!! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 16, 2023 Autor Partajează Postat Martie 16, 2023 Multumesc, maine citesc, poate gasesc raspunsul. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 17, 2023 Autor Partajează Postat Martie 17, 2023 (editat) Acum 16 ore, dumitrumy a spus: Pe mine ma roade ce face C+!!! Da, ce greu era! Acum dau vina pe colonoscopie ca sa nu ziceti ceva de varsta. Oricum m-a ajutat adresa data de &antemir unde am gasit o schema: ########################## Charger+!!! Editat Martie 17, 2023 de dumitrumy greseli de scriere Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 19, 2023 Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 Azi l-am pus la treaba, incarca la 4,15V fiecare element. Bine, nu mi-am verificat in ultimii 10 ani vechitura de voltmetru. Am economisit bani necumparand aparatura dar m-au costat 650 lei doar 2 consultatii. Cred ca imi iau acum cand nu mai lucrez un aparat onorabil. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 20, 2023 Autor Partajează Postat Martie 20, 2023 Pun intai aici intrebarea: la cele 2 modele am acces direct cu tramvaiul? Pe care mi-ati recomanda? Danke! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 22, 2023 Autor Partajează Postat Martie 22, 2023 (editat) La 16.03.2023 la 14:55, dumitrumy a spus: xxxxxxxxxxxxx Revin la acumulator. L-am incarcat de la 23V prin 2R si se opreste la 4,12V pe element. Apoi la o sursa de 21,3V cu limitare la 1,4A. Se opreste la aceeasi tensiune pe element dar fara a lasa curentul sa scada in timp cum este graficul de pe University. EDIT 1: Am coborat tensiunea de la 21,3V la 20,9V iar incarcarea nu se mai opreste, curentul scade continuu de la 1,4A la zeci de mA. Tensiunea pe acumulatori este 20,5V. Probabil tranzistorul comutator pt oprirea incarcarii nu poate cobora sub 0,4V saturatie. Editat Martie 22, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 23, 2023 Autor Partajează Postat Martie 23, 2023 (editat) Azi am vrut sa vad la cat se opreste descarcarea. Rezultat: 15,3V (5 elementi in serie) #################################### EDIT 1: si corectie pt ieri, am scris gresit "poate cobora". Scuze, de cateva ori i-am corectat pe altii. Editat Martie 23, 2023 de dumitrumy Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 3, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Salut, a depanat cineva un far de moped (?) ca cel din poza? Sunt grupuri de cate 3 led-uri serie alimentate prin 50R la 12V. Curentul prin ele este mic, sunt de fapt led-uri de 1W? Aparatul nu este la mine, am primit doar poze. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2023 Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Nu sunt leduri de 1W, sunt ,,superflux,,. https://megadinamic.ro/s/c1=iluminat-cu-led-optoelectronice/c2=leduri-tht-si-ceesorii-de-montare/c3=leduri-superflux/ord=pasc/h=2/ Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 3, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Multumesc, stii cumva daca cedeaza usor? Cetateanul spune ca are 2 ramuri arse. In general refuz aparatura legata de auto. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum