bolek Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Acum 16 ore, dumitrumy a spus: Nici acum nu mi-am explicat: E aici una, nu are bobinaj de reset, dar snubberul primar este exagerat si doar face caldura nu recupereaza la Toff. 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Dacă ai un circuit de detecție la resetarea/descărcarea miezului poți sa te duci cu factorul de umplere și la peste 50%. Cei de la powerint aveau astfel de proiecte publice. Acum e mai incilcit de ajuns la ele. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Ianuarie 12 Autor Partajează Postat Ianuarie 12 Infasurarea de demagnetizare pare 1:1 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Ianuarie 13 Autor Partajează Postat Ianuarie 13 Si singura sursa ATX LLC pe care o am, introdus direct in priza (190ca), cu pinul ON la masa. ***************** Si in functionare normala, cu sarcina sub 50%: Link spre comentariu
dumitrumy Postat 12 ore în urmă Autor Partajează Postat 12 ore în urmă https://fb.watch/xdTmcNKL4L/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum